VisitKapee-yritysryhmä 1.6.2018 – 31.5.2020

  Äänekosken seudun kalastus- ja elämysmatkailuyrittäjistä koostuva yritysryhmä

  Yritysryhmän muodostavat seuraavat yritykset: Majoitus & Kalastus Vonkale Oy, Kapeenkoski Oy, Erä’s Pete, Äijänkäppyrä action outdoor, Metsäkylpy Suomi, Erä- ja luontopalvelut HyvänTähen ja Virvatulen Taika.

  Yritysryhmä on muodostunut Äänekoskella ja lähiympäristössä toimivista kalastus ja -elämysmatkailun yrityksistä, jotka haluavat yhdessä kehittää yhteisiä palvelukokonaisuuksia ja uusia matkailutuotteita erityisesti kansainväliseen matkailuun. Yritysryhmän jäsenillä on toisiaan tukevaa osaamista ja kokemusta matkailusta sekä ohjelmapalveluista. Hankkeen toimenpiteitä toteutetaan yritysryhmän yritysten verkostoyhteistyönä sekä ulkopuolisina ostopalveluina.

  Hankkeen tavoitteena on osallistuvien yritysten liikevaihdon kannattava kasvattaminen verkostoitumalla, tuotteistamalla sekä markkinointi- ja myyntiyhteistyöllä. Yritysryhmähankkeeseen osallistuvat yritykset pystyvät kehittämään, markkinoimaan ja myymään laadukkaita kalastus- ja elämyspalveluja huomioiden koko vuoden eri sesonkien luomat mahdollisuudet.

  Yritysryhmä kehittää hankkeen aikana verkostomaista toimintatapaa määrittelemällä hankkeen alussa yritysten roolit, toimintatavat ja verkoston rakenteen. Verkoston toiminnan ja kasvusuunnitelman teko, sekä matkanjärjestäjien ja matkailumyynnin ammattilaisten kontaktoiminen ovat osa hankkeessa tehtäviä toimenpiteitä. Muita toteutettavia toimenpiteitä ovat yritysten yhteisen tarinan, markkinointisuunnitelman ja –materiaalien luominen, messuosallistumiset ja yritysten yhteisen nettinäkyvyyden lisääminen. Yrityksille kilpailutetaan ja ostetaan tarpeen mukaan ja yrityskohtaisen budjetin sallimissa rajoissa asiantuntijapalveluita.

  Yritysryhmähankkeen hallinnoijana toimii Jyväskylän ammattikorkeakoulu. Kokonaisbudjetti on 71 600 €, josta Manner-Suomen maaseudun kehittämisrahasto on myöntänyt tukea 75 % ja yritysten yksityisen rahoituksen osuus 25%.

   

  Lisätietoja:

  Suvi-Tuulia Leinonen
  email. suvi-tuulia.leinonen@jamk.fi
  puh. +358 40 669 0645

  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Takaisin ylös