Virtaa vientiin ja verkostoihin (VVV)

Maaseutumatkailun kansainvälistymisen, verkostoitumisen sekä myynnin edellytykset kuntoon

 

Virtaa vientiin ja verkostoihin luo edellytyksiä verkostoitumiseen ja kansainvälistymiseen edesauttamalla maaseutumatkailutoimijoiden yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa sekä myynti – ja jakelukanavissa. Hankkeessa tuetaan maaseudun matkailuyrittäjiä muodostamaan yritysryhmiä. Yritysryhmähankkeiden tavoite on liiketoiminnan kannattavuuden parantaminen ja myynnin kasvu tavoitteellisten yhteismarkkinointitoimenpiteiden, myynnin kehittämisen sekä verkostoitumisen myötä tulevien kustannussäästöjen avulla.

Ensisijaisena työkaluna hankkeessa ovat tilaisuudet ja tapahtumat. Hankkeen toimintakautena järjestetään myös valtakunnallinen verkostoitumistapahtuma, joka edistää myös yritysten kansainvälistymistä. Lisäksi Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu toteuttaa laajan maaseudun matkailuyritysten kansainvälistymis- ja verkostoitumiskartoituksen, jota käytetään kehittämisen ja päätöksenteon työkaluna niin hankkeessa kuin hankkeen toimintakauden jälkeenkin.

Meneillään oleva verkostoitumis- ja kansainvälistymiskartoitus maaseutumatkailuyrittäjille - vastaa kyselyyn!

Kysymyslomakkeeseen

Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun laatimaan kyselyyn vastaaminen vie noin 10–20 minuuttia.

Matkailuyrityksiä mahdollisimman tehokkaasti palvelevia toimenpiteitä varten tarvitsemme tietoa yrityksenne tilanteesta, toiveista ja tarpeista.

Yrityskyselyllä kartoitamme mahdollisimman laajasti maakunnan maaseutumatkailun kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin nykytilaa sekä verkostoitumisen tasoa.

Lisätietoja: Esa Storhammar, JYU

 

Kesto

Virtaa vientiin ja verkostoihin -hanke toteutetaan ajalla 1.1.2016 – 31.12.2018.

Hallinnoijat ja toteuttajat

Virtaa vientiin ja verkostoihin on Jyväskylän ammattikorkeakoulun Liiketoimintayksikön, Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun ja Suomen Matkailukonsultit Oy:n yhteinen hanke, jonka koordinaattorina toimii JAMK.

Yhteystiedot

Suvi Ahonen

Projektipäällikkö
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
050 432 8725
suvi.ahonen(at)jamk.fi

Tuula Poutanen

Yrittäjä
Suomen Matkailukonsultit Oy
040 764 8851
tuula.poutanen@matkailukonsultit.fi

Esa Storhammar

Erikoistutkija
Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu
050 310 9977
esa.storhammar@jyu.fi

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös