Pakkaussuunnittelu ja pakkausmerkinnät webinaari

Suunnitteletko omien tuotteiden valmistusta? Kaipaavatko pakkauksesi päivitystä? Luonnosta tuotteeksi -hankkeen webinaarissa käydään läpi mitä on otettava huomioon pakkausta suunniteltaessa. Pakkaussuunnittelu. Millainen on myyvä pakkaus? Annaleena Hakatie Verso Finland Oy. Pakkusmerkinnät. Asiantuntija ilmoitetaan myöhemmin. Webinaari järjestetään Microsoft Teams:n välityksellä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja -ohjeet. Omalla koneella ei tarvitse olla Teams-sovellusta.

35euroa

Yrttipoimijakoulutus Pihtiputaalla

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen yrttipoimijakoulutuksessa Pihtiputaalla opeteltavina lajeina ovat vuohenputki ja poimulehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Kerääjärekisteri Keruu- ja tunnistusharjoituksia Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat poimijakortin todisteeksi osaamisestaan. Koulutuksen pitää keruutuotetarkastaja Anni Rintoo. Tulethan koulutukseen vain täysin terveenä.

35euroa

Yrttipoimijakoulutus Kyyjärvellä

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen yrttipoimijakoulutuksessa Kyyjärvellä opeteltavina lajeina ovat kuusenkerkkä ja vadelmanlehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Keruu-  ja tunnistusharjoitukset Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat poimijakortin todisteeksi osaamisestaan. Koulutuksen pitää keruutuotetarkastaja Anni Rintoo. Tulethan koulutukseen vain täysin terveenä.

35euroa

Villiyrtit ruoanvalmistuksessa webinaari

Oletko maistanut nokkospestoa tai tehnyt poimulehtikasvispyöryköitä? Tiedätkö miltä maistuvat mesiangervopikkuleivät tai miten pihlajanlehtijuomaa tehdään? Luonnosta tuotteeksi -hankkeen webinaarissa perehdytään villiyrttien käyttöön ruoanvalmistuksessa. Keruutuotetarkastaja Anni Rintoo ja luonnonyrttineuvoja Mirja Pummila jakavat parhaat villiyrttireseptinsä ja antavat vinkkejä villiyrttien käyttöön. Tilaisuus pidetäään etänä Teams:n välityksellä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja -ohjeet. Omalla koneella ei tarvitse olla Teams-sovellusta asennettuna.

35euroa

Hiostettavat luonnonyrtit Laukaassa

Tiesitkö, että hiostamalla saat parannettua monen teentapaan nautittavan yrtin makua ja tuoksua? Luonnosta tuotteeksi -hankkeen järjestämässä tilaisuudessa tutustutaan hiostamiseen sopiviin luonnonyrtteihin, niiden keruuseen ja käyttöön. Harjoitellaan yhdessä hiostamista käytännössä sekä päästään maistelemaan hiostetuista luonnonyrteistä valmistettua juomaa. Jos sinulla on jo yrttipoimijakortti, voit suorittaa korttiin lisämerkinnät vadelmanlehdestä, lillukanlehdestä ja ahomansikanlehdestä.

35euroa

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen sienipoimijakoulutukset 2020

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen sienipoimijakoulutukset 2020 Teoriaosuus: 27.8.2020 klo 17-18:30 etänä Teams:n välityksellä Maasto-osuus (valitse näistä itsellesi sopivin): 1.9.2020 klo 16:30-18:30 Pihtipudas 3.9.2020 klo 17-19 Jyväskylä 8.9.2020 klo 17-19 Saarijärvi Koulutuksessa käydään läpi sienten tunnistus, keruu, keruuvälineet sekä sienten käsittely, hygieniavaatimukset ja alaan liittyvä lainsäädäntö. Koulutuksessa opeteltavat lajit ovat herkkutatit, kangasrousku ja suppilovahvero. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet […]

35euroa

Ruokasienet tutuiksi -etätilaisuus

Ruokasienet tutuiksi! Opi tunnistamaan tatit, rouskut, haperot, vahverot ja muut hyvät ruokasienet! Etänä järjestettävässä tilaisuudessa tutustutaan metsissämme kasvaviin hyviin ruokasieniin, opetellaan niiden tunnistusta, käydään läpi oikeaa käsittelyä sekä annetaan hyviä vinkkejä sienten käyttöön. Asiantuntijoina keruutuotetarkastaja Anni Rintoo ja sieniseuvoja, elintarvikeasantuntija Mirja Pummila. Osallistumismaksu 35 euroa. Tilaisuus järjestetään etänä Teams:n kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja kirjautumisohjeet. […]

35euroa

Sienten keruu ja käsittely

Hippos, Jyväskylä

Sienten keruu- ja käsittely -tilaisuudessa tutustutaan sienten tunnistukseen, poimintaan ja käsittelyyn käytännössä. Tilaisuus sisältää: Sieten tunnistus ja keruu maastossa Sienten kuivaus, pakastaminen, suolaus ja hapattaminen Sienten käsittelyharjoitukset Keräämme sieniä Laajavuoren alueelta, jonka jälkeen käsittelemme keräämämme sienet Tarmolan seurantalolla Palokassa. Asiantuntijoina keruutuotetarkastaja Anni Rintoo ja sienineuvoja, elintarvikeasiantuntija Mirja Pummila Osallistumismaksu 35 euroa.

35euroa

Lankojen sienivärjäys ja värjäyksessä käytettävät sienet -webinaari

Tule oppimaan kuinka sienillä värjäten saa kauniita ja uniikkeja lankoja! Webinaarissa käydään läpi värjäyssienet ja niiden tunnistus sekä kuinka lankoja sienillä värjätään. Asiantuntijana luonnonvara-alan opettaja, kokenut värjäri Taina Perkiö. Webinaari pidetään Teams:n kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja liittymisohjeet. Omalla koneella ei tarvitse olla Teams-sovellusta ladattuna. Osallistumismaksu 35 euroa. HUOM. Käytännössä pääset sienivärjäystä kokeilemaan 25.10 Saarijärvellä […]

35euroa

Lankojen sienivärjäys -työpaja Saarijärvellä

Tule oppimaan ja kokeilemaan käytännössä kuinka sienillä värjätään lankoja! Työpajassa käydään läpi vyyhdin käsittely, väriliemen keittäminen sienistä, lankojen puretus ja lankojen värjäys. Asiantuntijana luonnonvara-alan opettaja, kokenut värjäri Taina Perkiö. Osallistumismaksu 40 euroa, mukaan mahtuu 10 osallistujaa. Työpaja pidetään koronaturvallisesti ulkotiloissa. HUOM. Teoriaosio Lankojen sienivärjäys ja värjäyksessä käytettävät sienet järjestetään Teams:n kautta 7.10.

40euroa
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös