Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Villiyrtit ruoanvalmistuksessa webinaari

11 kesäkuun, 2020 @ 17:00 - 19:00

| 35euroa

Oletko maistanut nokkospestoa tai tehnyt poimulehtikasvispyöryköitä? Tiedätkö miltä maistuvat mesiangervopikkuleivät tai miten pihlajanlehtijuomaa tehdään?

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen webinaarissa perehdytään villiyrttien käyttöön ruoanvalmistuksessa. Keruutuotetarkastaja Anni Rintoo ja luonnonyrttineuvoja Mirja Pummila jakavat parhaat villiyrttireseptinsä ja antavat vinkkejä villiyrttien käyttöön.

Tilaisuus pidetäään etänä Teams:n välityksellä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja -ohjeet. Omalla koneella ei tarvitse olla Teams-sovellusta asennettuna.


Tiedot

Päivämäärä:
11 kesäkuun, 2020
Aika:
17:00 - 19:00
Hinta:
35euroa
Asiasanat:
Kotisivu:
https://www.maajakotitalousnaiset.fi/tapahtumat/villiyrtit-ruoanvalmistuksessa-webinaari-15040

Järjestäjä

Luonnosta tuotteeksi -hanke
Puhelin
043 826 9712
Sähköposti
anni.rintoo@maajakotitalousnaiset.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös