Miten parannat työarkea metsä- ja luontopalveluyrityksessäsi?

Lehtolan koulu Vartejärventie 122, Saarijärvi, Suomi

Aika: 25.11.2020, klo 8.30 –12.00 Paikka: Lehtolan koulu, Vartejärventie 122, 43240 Lehtola Turhien sairauslomien välttäminen on jokaisen yrittäjän ja työntekijän tavoitteena. Jokainen voi osaltaan vaikuttaaa myös työhyvinvointiin. Voisiko oikeanlainen taukoliikunta, työmenetelmät tai ruokailutottumukset olla avain parantaa työsuorituksia ja sitä kautta lisätä yrityksesi liikevaihtoa? Tule keskustelemaan aiheesta ja sen sivusta yrittäjien yhteistyötilaisuuteen. Tavoitteena on vapaamuotoinen keskustelu […]

Luomusta kilpailuvaltti! -webinaari

Miten voi hyödyntää luomun käyttöä ravitsemispalveluiden markkinoinnissa? Ovatko asiakkaat kiinnostuneita luomusta? KURVI-hankkeen Luomusta kilpailuvaltti! -webinaarissa kerrotaan luomuviestinnästä ja asiakkaiden kiinnostuksesta luomuun. Tilaisuudessa esitellään Luomua ravintola -palvelu ja kuullaan mitä yrittäjä hyötyy palvelusta. Ohjelma: Tervetuloa, projektipäällikkö Taina Harmoinen, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, KURVI – Kumppanuudella ruokasektorille vuorovaikutusta ja innovatiivisuutta -hanke Miten viestiä asiakkaille luomun käytöstä luotettavasti? Ovatko ravintola-asiakkaat kiinnostuneita […]

Kuinka parannan lammastilani kannattavuutta? -verkkokoulutus

Koulutuksen ohjelma: 10.00-11.00 Lammastilan strateginen johtaminen - Antti Sipponen, ProAgria Keskusten liitto 11.00-11.30 Lammastilan tuotannon suunnittelu ja hallinta- Sari Heltelä, ProAgria Etelä-Savo 11.30-12.00 Lounastauko 12.00-14.00 Lammastilan talouden johtaminen - Ari Nopanen, ProAgria Liha Osaamiskeskus 14.00-14.10 Kahvitauko 14.10- 14.40 Parempaa tulosta vähemmällä työllä - Marianne Niinikoski, JAMK 14.40-15.00 Käytännön case- esimerkki lammastilalta- puhuja varmistuu pian Koulutus […]

40€

Solmuja parisuhteessa -parisuhdekurssi Juokslahdessa

Maalaishotelli Morva Morvantie 189, Juokslahti, Suomi

Yksissä-hanke järjestää Solmuja parisuhteessa -parisuhdekurssin Juokslahdessa 28.–29.11.2020. Ilmoittautumiset 4.10. mennessä.

Pakkaus, brändäys ja logistiikka -webinaari

Pakkaus, brändäys ja logistiikka ovat aiheita, jotka tuottavat usein päänvaivaa erityisesti pienille yrityksille. Tähän tilaisuuteen olemme koonneet näistä aiheista esityksiä, jotka auttavat sinua eteenpäin käytännön esimerkkien avulla. Tilaisuudessa julkistetaan lisäksi juuri valmistunut logistiikkaselvitys. Päivän aikana esiintyvät Mika Santala, Inpack Oy, aiheenaan pakkausten suunnittelu, Matti Toivanen, Virtasalmen Viljatuote Oy, aiheenaan gluteenittomat myllytuotteet uudistuvalla konseptilla sekä Saara […]

Miten käytännössä perustan verkkokaupan?

netissä , Suomi

Ma 7.12. klo 17-19.30 Miten käytännössä perustan verkkokaupan? Verkkokauppa-alustojen käyttäminen oman verkkokaupan tekemiseen. Ohjelma: klo 17-18. Mitä pitää ottaa huomioon verkkokaupan perustamisessa? MyCashflow -verkkokauppa-alustan mahdollisuudet. Petri Itkonen, Sales Director, MyCashflow klo 18-19 WooCommercen käyttö oman verkkokaupan tekemiseen. Miten asennan WooCommercen osaksi WordPress-nettisivua? Jari Juslén, Digiopisto.com   Ilmoittautumiset 5.12. mennessä: Paula Salonen paula.salonen@maajakotitalousnaiset.fi 043 824 9641 […]

Erikoiskasvituotteiden jatkojalostus ja vienti on tulevaisuutta -webinaari

FutureCrops – Tietoja ja elämyksiä kysynnän ja liiketoiminnan tueksi -hanke järjestää talven 2020–2021 aikana webinaarisarjan, jossa käsitellään pellon erikoiskasvien eri ulottuvuuksia. Suomi tarvitsee uutta kestävää tuotantoa ja liiketoimintaa. Erikoiskasvien viljely on yksi mahdollisuus parantaa alkutuotannon kestävyyttä. Lisäksi erikoiskasveista voidaan jalostaa tuotteita, joilla on kysyntää niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Suomessa varsin uusi ilmiö ovatkin maatilayritykset, jotka […]

Lampaiden hyvinvointi huomioimalla paremmat tulokset -verkkokoulutus

Zoom-etäyhteys

Lammastalouden tuotannontekijät (LaTu) -hanke järjestää lampaiden hyvinvoinnin verkkokoulutuksen. Koulutuksen ohjelma: 10.00 Päivän avaus - Marianne Niinikoski, JAMK, LaTu-hanke 10.15 Eläinten hyvinvointikorvausten haku - lampaiden ehdot - Sini Sillanpää, Pro Agria Etelä-Pohjanmaa 11.00 Hyvinvoiva lammas - mittarit ja seuranta - Milla Alanco-Ollqvist, Pro Agria Etelä-Pohjanmaa 11.45 Lounastauko 12.15 Näytteet apuna sairauksien ja kuolinsyiden selvityksessä - Teija […]

40€

Vastuullisuus ja tuotetiedot näkyviksi läpi ruokaketjun, Pohjois-Pohjanmaa -webinaari

Ruokaketjun toimijoilta edellytetään vastuullista ja läpinäkyvää toimintaa, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä? Vastuullinen ruokaketjun yritys toimii taloudellisesti kannattavasti ja panostaa lisäksi mm. ympäristön ja tuotantoeläinten hyvinvointiin, työhyvinvointiin, jäljitettävyyteen ja tuoteturvallisuuteen sekä laadukkaaseen ravitsemukseen. Vastuullinen yritys myös tiedostaa roolinsa ympäröivässä yhteisössä ja yhteiskunnassa. Vastuullisen ja jäljitettävän ruokaketjun varmistamiseksi yhteistyötä tarvitaan läpi koko arvoketjun pelloilta, metsistä ja […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös