Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vastuullisuus ja tuotetiedot näkyviksi läpi ruokaketjun, Pohjois-Pohjanmaa -webinaari

14 tammikuun, 2021 @ 09:45 - 14:15

Ruokaketjun toimijoilta edellytetään vastuullista ja läpinäkyvää toimintaa, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä? Vastuullinen ruokaketjun yritys toimii taloudellisesti kannattavasti ja panostaa lisäksi mm. ympäristön ja tuotantoeläinten hyvinvointiin, työhyvinvointiin, jäljitettävyyteen ja tuoteturvallisuuteen sekä laadukkaaseen ravitsemukseen. Vastuullinen yritys myös tiedostaa roolinsa ympäröivässä yhteisössä ja yhteiskunnassa. Vastuullisen ja jäljitettävän ruokaketjun varmistamiseksi yhteistyötä tarvitaan läpi koko arvoketjun pelloilta, metsistä ja vesistöistä aina ruokapöytiin saakka. Kun vastuullisuutta mitataan, voidaan sitä myös kehittää – ja viestimällä vastata valveutuneiden kuluttajien kysyntään!

Vastuullisuus ja tuotetiedot näkyviksi läpi ruokaketjun –yritystilaisuuden tavoitteena on tarjota alkutuottajille, elintarvikejalostajille, ammattikeittiöille ja kaupan alan toimijoille eväitä vastuullisuuden eri osa-alueiden tunnistamiseen, mittaamiseen ja johtamiseen sekä onnistuneeseen vastuullisuusviestintään. Päivän aluksi kuullaan asiantuntijapuheenvuoro ruokaketjun vastuullisuuden eri ulottuvuuksista sekä Myssyfarmin ajatuksia herättävä yrityspuheenvuoro vastuullisuudesta osana yrityksen arkea. Päivä jatkuu työpajatyöskentelyllä, jonka aikana pohditaan teemaan liittyviä haasteita ja ratkaisuja osallistuvien yritysten näkökulmista. Lopuksi vedetään yhteen päivän anti ja suunnataan katse tulevaan.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan ruokaketjun vastuullisuuden ja jäljitettävyyden eri osa-alueista oman yrityksesi näkökulmasta sekä verkostoitumaan!

14.01.2021, klo 9.45-14.15, etäyhteys (osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostiin)

Katso tästä tilaisuuden ohjelma (muutokset mahdollisia).

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä viimeistään tiistaina 12.1.2021!

Huom. paikkoja rajoitetusti – tapahtuman luonteen vuoksi rajaamme osallistujamäärän 40 osallistujaan.

Tilaisuuden järjestää ProAgria Oulun ja Oulun Maa- ja kotitalousnaisten Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti-, Ympäristöviisas viljelijä- ja ProLiideri-hankkeet sekä Oulun ammattikorkeakoulun ja Pohjois-Pohjanmaan liiton Ruokajälki-hanke.


Tiedot

Päivämäärä:
14 tammikuun, 2021
Aika:
09:45 - 14:15
Tapahtumaluokka:
Asiasanat:
, , ,
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös