Askelmerkit Keski-Suomen brändäämiseen työpaja 5.3.2019

Askelmerkit Keski-Suomen brändäämiseen - kuka, mitä kohti, miten ja millä aikataululla

Tilaisuus alkaa vapaalla keskustelulla ja maittavalla aamukahvituksella klo 9.30. Itse työpaja käynnistyy Heikkilän Hilkan johdolla klo 10. Työskentelemme tavoitteellisesti kolme tuntia aina klo 13 asti. Tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa myös työpajan ajan. Kännykät ja läppärit pääsevät päivähoitoon työpajan ajaksi.

Teemapäivä: Naudan käsittely -luento (webinaari)

Tervetuloa mukaan Naudan käsittely -luennolle, joka pidetään webinaarina eli verkkoluentona. Aiheeseen palataan webinaarin jälkeen pidettävällä Naudan käsittely -kiertueella: (19.3. Hankasalmi/Äänekoski, 20.3. Joutsa ja 21.3. Karstula). Kiertueen päivissä harjoitellaan käytännössä nautojen käsittelyä […]

PERUTTU! Luomusiipikarjan ruokinta -teemapäivä

JAMK

Ohjelmassa: Luomusiipikarjan ruokinta Asiantuntijana luomusiipikarja-asiantuntija Ulla Holma   Ilmoittautumiset 22.2.2019 mennessä marianne.niinikoski(at)jamk.fi tai 040-183 7085

20€

Uudet biotuotteet ja bioenergia -seminaari Petäjävedellä

Petäjäveden Miilu Miilutie 4, Petäjävesi, Suomi

Uudet biotuotteet ja bioenergia -seminaari järjestetään Petäjävedellä torstaina 7.3.2019. Seminaarissa on esillä ajankohtaisia asioita puun uusista käyttömahdollisuuksista sekä bioenergiatutkimuksesta. Puhujina ovat asiantuntijat VTT:sta, JAMK:sta, Puutuoteteollisuudesta ja Metsäkeskukselta. Ilmoittautumiset 6.3. mennessä.

Retkiluistelupäivä Jyväsjärvellä

Retkiluistelupäivä Jyväsjärvellä 7.3.2019 klo 12-14.30 Tule tutustumaan retkiluistelun maailmaan Jyväsjärvelle! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta retkiluistelusta! Paikan päältä saa lainaan tarvittavat varusteet (kengät, terät, sauvat ja kypärän). Huom! Päivä toteutetaan säävarauksella! […]

Yrttiviljelyn perusteet jatko-osa 2

Jyväskylän kristillinen opisto Sulkulantie 28, Jyväskylä, Suomi

Valokuvia maailmalta  Ohjelma: 12.00       Kuvia yrttiopintomatkoilta, mm. yrttiviljelyn koneellistamisesta, Marjo Marttinen Proagria Keski-Suomi 13.30       Kahvitauko 13.45       Kuvakatselmus jatkuu 15.30       Päivä päättyy Kurssin vetäjänä Marjo Marttinen ProAgria […]

20€ - 25€

Vaikuttavuus- ja viestintäpaja 11.3. Jyväskylässä

Vaikuttavuus- ja viestintäpajat Jyväskylässä, Viitasaarella, Hankasalmella ja Jämsässä Miten hankehommat rullaa? Millaisia asioita on lähtenyt liikkeelle? Millainen vaikutus tehdyllä työllä on ollut? Millaisia sysäyksiä hanke on aiheuttanut? Työpajoissa innostetaan hanketoimijoita […]

PERUTTU! Sonnit ja hiehot – vasikasta teuraaksi kannattavasti -opintomatka (2 pv)

Huom! Reissu on peruttu! Nautojen teuraskasvattajien opintomatka Pohjois-Pohjanmaalle on 12.-13.3.2019. Tervetuloa mukaan! Katso tilakohteet ja aikataulu tästä. Matkan hinta on 80 €/hlö (sis. alv 0%). Hinta sisältää matkaohjelman, majoituksen, tilavierailut, suojavarusteet ja […]

Ruokamatkailu tuotteeksi -työpaja tiistaina 12.3.2019, @Hotelli Verso Jyväskylä

Jyväskylä, hotelli Verso Kauppakatu 35, Jyväskylä, Suomi

Ruokamatkailu tuotteeksi -työpaja tiistaina 12.3.2019, @Hotelli Verso Jyväskylä
Tilaisuus on suunnattu Keski-Suomen elintarviketuottajille ja matkailualan toimijoille, jotka jo nyt käyttävät tai haluavat lisätä paikallisia raaka-aineita osana palvelujaan. Jatkamme Hungry for Finland ruokamatkailun tuotteistamis-työpajassa (13.2.) nousseiden aihioiden työstämistä ja ideoimme uusia.
Tavoitteena on työstää jo olemassa olevista tai uusista tuotteista konkreettisia ruokamatkailutuotteita. Samalla sovitaan, miten tuotteistamista olisi hyvä jatkaa.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös