Ulkoilureittien kehittäminen yrittäjyyden näkökulmasta -tilaisuus Viitasaarella

Aikon kartano Muikunlahdentie 165, Viitasaari, Suomi

Millainen olisi sinun yritystoimintasi ja asiakasryhmiesi kannalta täydellinen ulkoilureitti? Millaisella tulipaikalla keittäisit asiakkaillesi mieluiten nokipannukahvit? Millainen ulkoilureittien kehittäminen ylipäänsä tukisi yritystoimintaasi? Tule mukaan ideoimaan ulkoilureittien kehittämistä yrittäjyyden näkökulmasta tiistaina 11.2.2020 […]

Luonnontuotteiden tuotteistaminen matkailussa -infotilaisuus

Miten luonnontuotteita voi hyödyntää matkailussa? Millä tavalla luonnontuotteiden käyttö kannattaa nostaa esiin markkinoinnissa? Luonnontuotteiden tuotteistamiseen matkailussa ja luonnontuotteiden hyödyntämiseen markkinoinnissa opastaa matkailun tuotteistamisen ammattilainen Pirjo Räsänen Ellare Oy:stä. Tilaisuuden jälkeen […]

PÄMÄ-työpaja: Maaseutumatkailua yhteistyöllä

Karkausmäen Kammari Lestijärventie 375, Kinnula, Suomi

Paikka: Karkausmäen Kammari, Lestijärventie 375, 43900 Kinnula   Ohjelma: Yhteistä tekemistä luotsaamassa - Salla Gummerus, Trigenda Hyvinvointimatkailua Karkausmäen Kammarilla - Jenni Numminen, Karkausmäen kammari Isokummun lammastilan Green Care -toimintaa, Satu […]

Vapaa pääsy

Kohti planetaarista hyvinvointia -työpaja 2 Jyväskylässä

Café & Catering Vilhelm Ahjokatu 18, Jyväskylä, Suomi

Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun Kohti planetaarista hyvinvointia -hanke järjestää ekologisesti kestävään liiketoimintaan liittyvän työpajan Jyväskylässä keskiviikkona 19.2.2020. Työpaja on suunnattu erityisesti keskisuomalaisille yrittäjille ja osallistuminen on maksutonta. Ilmoittautumiset tiistaihin 11.2. mennessä!

PÄMÄ-info: Tietoa avomaan vihannesten viljelystä ja kumppanuusmaataloudesta

JAMK

Paikka: Biotalousinstituutti, JAMK, Tuumalantie 17, 43130 Tarvaala, Saarijärvi Ohjelma: 17.30 Kahvit 18.00-20.00 Asiantuntijoita ja keskustelua aiheesta Video: Juurikkaan kumppanuusviljelmä Jyväskylässä, Vesa Kaakkuriniemi Video: Esittelyssä Kuukkajärven kasvimaa Uuraisilla, yrittäjä Ulla Heinonen […]

Vapaa pääsy

Lisämyyntiä verkostosta? Yritysryhmähankkeen suunnittelutyöpaja elintarvikealan yrittäjille Jyväskylässä.

JAMK, Rajakatu Rajakatu 35, Jyväskylä, Suomi

Lisämyyntiä verkostoista? Keskiviikkona 26.2. klo 12.30-16 järjestämme elintarvikealan yrittäjille yritysryhmän suunnittelutyöpajan Jyväskylän ammattikorkeakoulun tiloissa (Rajakatu 35).   Tilaisuudessa käydään läpi yritysryhmien kehittämishakkeiden perusteet ja alustava suunnitelma hankkeen sisällöstä. Työapajassa yrittäjät […]

Matkailukalastus -yritysryhmähankkeen suunnittelutyöpaja

Varjolan tila Vilppulantie 51, Kuusa

Tervetuloa keskustelemaan yritysryhmähankkeen aloittamisesta, matkailukalastuksen liiketoimintamahdollisuuksista ja matalankynnyksen kalastusmuodoista keskiviikkona 4.3.2020 klo 16-20 Varjolan tilalle! Pidämme yhteisen työpajan ja illan aikana tavoitteenamme on saada kasaan kymmenen yrityksen yhteinen yritysryhmähanke. Hankkeessa […]

PÄMÄ-info: Maatila elintarvikkeiden jatkojalostajana

Kunnantalo, Pihtipudas

Paikka: Pihtiputaan kunnantalo, valtuustosali Keskustie 9, 44800 Pihtipudas Ohjelma: 17.30 Kahvit 18.00-20.00 Asiantuntijoita ja keskustelua aiheesta - Aitoa cheddaria Keski-Suomesta oman tilan aamulypsynmaidosta - Markku Liias, Jukolan Juusto - Mehiläistarhaus […]

Vapaa pääsy

Yrttien poiminnan koneellistaminen -infotilaisuus

Kuinka tehostaa yrttienpoimintaa? Minkälaisia vaihtoehtoja on yrttien kuivaukseen? Erikoisviljelyasiantuntija Marjo Marttinen ProAgria Keski-Suomesta esittelee erilaisia yrttienkeruukoneita ja kuivureita.   Tilaisuus pidetään Saarijärvellä Kunnantuvalla osoitteessa Paavontie 4. Osallistumismaksu 35 euroa.   […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös