Biotalouden tulevaisuus tehdään innovaatioilla -seminaari 17.9.2018
Tarvaala Tuumalantie 17 B, TarvaalaPellolta pöytään ja maailmalle -lähiruokaseminaari Jyväskylässä
Ravintola Priimus Taulumäentie 45, Jyväskylä- No events scheduled for 18 syyskuun, 2018.
- No events scheduled for 19 syyskuun, 2018.
Viikko / Events
III Käsintehty ruoka -kilpailu Jyväskylässä
III Käsintehty ruoka -kilpailu Jyväskylässä
III Käsintehty ruoka -kilpailu järjestetään tuttuun tyyliin Jyväskylässä Wemmi - Ween Maan Wiljaa -markkinoiden yhteydessä lauantaina 22.9.2018. Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki julkaistaan heinäkuussa.
Lähiruokaosasto Wemmi-syysmarkkinoilla
Lähiruokaosasto Wemmi-syysmarkkinoilla
Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohanke on jälleen mukana Wemmi - Ween Maan Wiljaa -markkinoilla lähiruokakampanjaständillä 22.–23.9.2018.
Biotalouden tulevaisuus tehdään innovaatioilla -seminaari 17.9.2018
Biotalouden tulevaisuus tehdään innovaatioilla -seminaari 17.9.2018
Biotalouden tulevaisuus tehdään innovaatioilla -seminaari 17.9.2018. Uusiutuviin kestävästi tuotettuihin bioraaka-aineisiin perustuva tuotanto avaa huikeat mahdollisuudet luoda menestyvää uutta liiketoimintaa. Mahdollisuuksien hyödyntämiseen tarvitaan kuitenkin aktiivisuutta, rohkeutta sekä eri osapuolien tiivistä yhteistyötä. Tässä tilaisuudessa avataan näköaloja biotalouteen ja haastetaan tekijöitä tarttumaan toimeen alan huippuvaikuttajien johdattamana.
Nurmesta maitoon -tapahtuma Jämsässä
Nurmesta maitoon -tapahtuma Jämsässä
Miten nurmen tuotantoa voidaan kehittää monipuoliseksi ja riskiä miminoivaksi? Mitkä ovat kestävän karjan ainekset? Tervetuloa tutustumaan Ilomäen maitotilalle nurmituotantoon ja kestävään karjaan! Aluksi tehdään nurmikierros pellolla ja lopuksi käydään navetassa. Paikka: Ilomäen tila, Antti ja Leena Ilomäki, Viialantie 176, 42220 Kaipola Katso päivän ohjelma ja ilmoittautumistiedot tästä. Tapahtuman järjestää Menestyvä keskisuomalainen nautakarjatila ‐koulutushanke. Hanketta toteuttaa Jyväskylän […]
Pellolta pöytään ja maailmalle -lähiruokaseminaari Jyväskylässä
Pellolta pöytään ja maailmalle -lähiruokaseminaari Jyväskylässä
Pellolta pöytään ja maailmalle -lähiruokaseminaari järjestetään Jyväskylässä Priimuksessa (Gradia) tiistaina 18.9.2018 klo 8.00 - 15.45. Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu perjantaihin 14.9. mennessä.
Elintarvikeviennin ABC – mitä viennin viranomaisvaatimuksista pitää tietää -webinaari
Elintarvikeviennin ABC – mitä viennin viranomaisvaatimuksista pitää tietää -webinaari
Elintarvikeviennin ABC - mitä viennin viranomaisvaatimuksista pitää tietää -webinaari järjestetään perjantaina 21.9. klo 9.00–9.45.