Keski-Suomen Maaseutugaala 2017

Keski-Suomen Maaseutugaala 2017

Keskisuomalaisen maaseudun juhla

Keski-Suomen Maaseutugaala 2017 järjestettiin Saarijärven Kylpylähotelli Summassaaressa 8.9.2017 klo 17.30 alkaen. Täältä pääset jo lukemaan jutun Maaseutugaalasta. Lisää kuvia ja video tilaisuudesta julkaistaan piakkoin.

Maaseutugaalan tarkoituksena on saattaa maaseudun toimijat: maataloudenharjoittajat, yritykset, yhteisöt, organisaatiot ja asukkaat yhdessä juhlistamaan arvokasta maaseutuamme. Muistathan käydä ilmoittautumassa 25.8.2017 mennessä. Pukeutumiskoodina on Maaseutugaalan luonteeseen sopiva juhlava pukeutuminen.

Juhlan järjestämiseen osallistuu useita yhteistyötahoja, mikä mahdollistaa näyttävän sisällön iltaan, ohjelmiin ja lähiruokaan pohjautuvaan juhlapäivälliseen. Yhdessä tehden ja samalla verkostoituen tuomme esille arvokasta ja juhlan arvoista toiminta- ja asuinympäristöämme – Maaseutugaala on myös osa Suomi 100 -ohjelmaa.

Tapahtuma rakentuu monipuolisesta ohjelmasta ja tietenkin juhlapäivällisen runsaasta buffet-pöydästä. SuomiFinland100-tunnus_sininen_RGBIllan aluksi, jo ennen varsinaista ohjelmaa, maakunnan kehittämishankkeet ja gaalan yhteistykumppanit pääsevät esittäytymään ja kertomaan omaa tarinaansa. Mukaan voi saapua klo 19.00 mennessä, jolloin gaala avataan maljan nostoin ja juhlapuhein sekä nauttien kauden paikallisia herkkuja. Gaalassa palkitaan Maatalouden parhaat käytännöt- ja Keski-Suomen Maistuva maaseutu 2017 yritys-kilpailujen voittajat sekä julkaistaan Keski-Suomen Vuoden kylä 2017. Illan päätteeksi esiintyy ”paikkakunnan oma kasvatti” Tommi Soidinmäki ja orkesterinsa Vastakaiku, joten pyörähtely tanssilattialla katsotaan sallittavaksi.

Tutustu myös aiempien vuosien Maaseutugaaloihin.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös