Tuorekurkku-hapankermakastike

MAAKUNTAJOHTAJA ANITA MIKKOSEN RUOKAOHJE

Ainekset:

  • 2 dl hapankermaa
  • ½ kurkkua
  • 3 murskattua valkosipulinkynttä
  • 1 rkl öljyä
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 3 rkl hienonnettua tilliä
  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Ohje:

1. Vuoraa siivilä tai kahvinsuodatin sideharsolla tai suodatinpussilla ja kaada hapankerma siihen. Anna valua noin 15 minuuttia.
2. Raasta kurkku ja pane se valumaan siivilään.
3. Sekoita kastikkeen kaikki ainekset hapankerman joukkoon.
Tarjoa munakasrullan, kylmien kalojen ja kurkku-hapankermakastikkeen kanssa keitettyä varhaisperunaa.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös