Aitojen Makujen Yön historiaa

Aitojen Makujen Yötä vietetään perinteisesti elokuun viimeisenä perjantaina!

Nyt neljättä kertaa järjestettävä Aitojen Makujen Yö tarjoaa herkullisten makujen lisäksi erilaista ohjelmaa ja aktiviteetteja eri puolilla maakuntaa.
Aiempien vuosien tunnelmia  löydät kuvina Aitojen makujen Yö -kuvagalleriasta.

2020
Alkupala annos Aitojen Makujen Yö 2020 -tapahtumassa Savutuvan Apajalla
Aitojen Makujen Yö 2020 Savutuvan Apajalla Kuva: Aito maaseutu/ Leena Pölkki

Kolmannen kerran tapahtuma toteutettiin vuonna 2020 ja silloin oli mahdollista herkutella picnic-korin antimilla, kuistikahvilan herkuilla tai nauttia kuutamoillallinen rannalla. Tutustu tarkemmin vuoden 2020 toteutuksiin!

 

 

 

 

 

 

 

 


2018
Aitojen Makujen Yö 2018 Välikankaan tilalla
Kuva: Aito maaseutu/ Piia Kykkänen

Toisena toteutusvuonna oli mahdollista osallistua viiteen erilaiseen toteutukseen: lähiruoka-annoksia, Päijänteen iltatunnelmissa – makuja niin mielelle kuin kielelle, Picnic puutarhassa omenapuiden katveessa, vohveleita tunnelmallisen kitaramusiikin soidessa tai jauhoperupuuroa, tarinoita ja tanssia. Tutustu tarkemmin vuoden 2018 toteutuksiin!

 

 

 

 

 


2017
Aitojen Makujen Yö 2017 Nukulassa
Kuva: Aito maaseutu/ Leena Pölkki

Ensimmäisen toteutusvuoden tapahtumissa oli tarjolla neljässä eri kohteessa muun muassa viihdyttävää musiikkia, puutarhakierros luomumarjoja maistellen, tunnelmallisesti valaistun metsäpolun laavulla ruokailua sekä eväsretki omapuiden alle vaikkapa virkistävän fatbike-ajelun jälkeen. Tutustua tarkemmin vuoden 2017 tapahtumiin.

 

 

 

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös