Mikä on Aitojen Makujen Yö?

Aitojen Makujen Yö – Mistä onkaan kysymys?
Muurinpohjaletut paistumassa nuotiolla
Aitojen Makujen Yössä 1.9.2017 / Leena Pölkki
  • Kaikkien keskisuomalaisten ruoka-, matkailu-, hyvinvointi- sekä kulttuuri- ja luovien alojen toimijoiden yhteinen tapahtuma, jolla kehitetään ja tehdään näkyväksi maakunnan ruokamatkailua.
  • ”Ruoka tärkeäksi, elämykselliseksi ja ostettavaksi osaksi Suomen matkailua! Yhä useampi matkailija hakee tietoisesti ruokaelämyksiä. He haluavat kokea luonnon, kulttuurin ja paikallisen elämäntavan. Suomalaisessa ruokamatkailussa on potentiaalia, sillä tarinat, aitous, paikallisuus ja puhtaus luovat arvoa matkailijalle. Parhaimmillaan ruokamatkailutuote on osallistamista ja tekemistä, josta matkailija oppii jotain uutta.” – Hungry for Finland, Ruokamatkailukilpailu
  • Keskisuomalainen tapahtuma järjestetään neljännen kerran 27.8.2021.
  • Tavoitteena on vuosittain toistuva, tunnettu ja kasvava ruokamatkailutapahtuma.
  • Tapahtumakonseptissa kukin toimija ideoi ja toteuttaa yksin tai yhdessä haluamallaan porukalla oman näköisen tapahtuman, jossa maukkaan paikallisen ruoan lisäksi elämyksiä voi tarjota ohjelma tai aktiviteetti, vaikkapa tilakierros, tanssi, teatteri, polkujuoksu tai turvesauna. Vain mielikuvitus on rajana. Uudet avaukset ja innovaatiot ovat tervetulleita. 🙂
  • Tapahtumakonseptiin osallistuminen on ilmaista.
  • Tapahtumajärjestäjät saavat tukea markkinointiin Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohankkeelta (tapahtumasivusto, markkinointimateriaalit, mediaviestintä)
  • Tapahtuma on suunnattu matkailijoille ja kuluttajille niin Keski-Suomessa, Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Aitojen Makujen Yötä koordinoi Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -hanke.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös