Amazing Keski-Suomi 2020 siirtyy keväälle 2021

Amazing Keski-Suomi 2020 siirtyy keväälle 2021

Tiedote 18.3.2020

Koronavirusepidemian (COVID-19) aiheuttamassa poikkeuksellisessa tilanteessa kannamme omalta osaltamme vastuumme ja olemme rahoittajan kanssa käydyssä keskustelussa sopineen Amazing Keski-Suomi -tapahtuman siirrosta vuodella eteenpäin keväälle 2021. Toivomme, että näin hidastamme viruksen leviämistä ja varmistamme osaltamme toiminnan jatkuvuutta. Tässä hetkessä tärkeintä on jokaisen terveys ja mahdollisuus turvalliseen toimintaan.

Olemme myös JAMKissa siirtyneet maanantaista 16.3. alkaen etätyöhön, kunnes tilanne normalisoituu. Noudatamme viranomaisten ohjeistuksia ja jatkamme keskisuomalaisen maaseudun kehittämistä mahdollisimman saumattomasti myös tässä tilanteessa. Olemme tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse, myös etäkokoukset onnistuvat hyvin. Muistakaa edelleen myös aitomaaseutu.fi -sivusto ja siellä oleva kalenteri.

Tähän mennessä tehty suunnittelutyö ei mene hukkaan. Toivommekin, että niiden toimijoiden osalta, jotka arvioivat pystyvänsä tavalla tai toisella osallistumaan vuoden päästä, laittaisivat meille viestiä. Kiitämme lämpimästi hienosta yhteistyöstä tähän asti – tehdään ensi vuonna upea tapahtuma!

Kannustamme seuraamaan meitä ja tätä mahtavaa yhteistyökonsortiota aktiivisesti some-kanavissa – jatketaan myös tämän tapahtuman markkinointia nyt näin hyvissä ajoin. Ennen kaikkea, jatketaan yhteistyötä. Etsitään aktiivisesti tapoja toimia sähköisissä kanavissa ja jatkaa erilaisilla uusillakin toimintamalleilla. Ollaan henkisesti läsnä ja tukena toisillemme tässä haastavassa tilanteessa.

Haasteellisessa tilanteessa myötäeläen. Yhteistyössä.

Leena Pölkki
Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
leena.polkki@jamk.fi
+358504011894

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös