Kategoria: Ajankohtaista

Tietoa elintarvikeyrityksistä ja niiden toimintaympäristöstä tarvitaan kehittämistyöhön ja päätöksentekoon – Lähiruokayrittäjä, vastaathan kyselyyn 6.4. mennessä!

Jyväskylän ammattikorkeakoulu käynnisti maa- ja metsätalousministeriön toimeksiannosta aiemmin maaliskuussa kyselyn, jonka tarkoituksena on selvittää lähiruokayritysten menneiden vuosien kehityskulkuja, nykytilaa ja tulevaisuudennäkymiä. Kyselyn vastaukset auttavat mm. ohjaamaan tulevia kehittämistoimia. Kyselyyn vastaamisaikaa on 6.4. asti.

Amazing Keski-Suomi 2020 siirtyy keväälle 2021

Koronavirusepidemian (COVID-19) aiheuttamassa poikkeuksellisessa tilanteessa kannamme omalta osaltamme vastuumme ja olemme rahoittajan kanssa käydyssä keskustelussa sopineen Amazing Keski-Suomi -tapahtuman siirrosta vuodella eteenpäin keväälle 2021. Toivomme, että näin hidastamme viruksen leviämistä ja varmistamme osaltamme toiminnan jatkuvuutta. Lue koko tiedote.

Artesaaniruoassa näkyy sydän ja sielu! Vuoden 2019 voittajat selvillä

Viikonloppuna 13.-14.9. käydyssä Artesaaniruoka SM 2019 -kilpailussa Jyväskylässä arvioitiin 122 kilpailutuotetta 62 yritykseltä. Mukana oli yrityksiä Suomen lisäksi myös Virosta ja Latviasta. Kilpailun tuomarina toiminut Margot Wikström toteaa, että tuotteiden arviointi vaatii todellista paneutumista. ”Tärkeintä artesaaniruoassa on lopulta maku. Sen tulee voittajatuotteessa olla kohdallaan. Tuomareiden tärkeä tehtävä on auttaa yrityksiä tuotteiden kehityksessä ja kilpailun avulla tehdä artesaaniruokaa näkyväksi Suomessa”, hän kertoo. Lue lisää!

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös