Avainsana: JAMK

Artesaaniruoka SM 2019 -kilpailu

Artesaaniruoka SM 2019 -kilpailu järjestetään Jyväskylässä 13.-15.9.2019 Wemmi – Ween maan wiljaa -tapahtuman yhteydessä. Lue lisää!

MEKA- ja LuomuKS-hankkeiden Laidunkauden päättäjäiset

Tervetuloa mukaan mukavaan Laidunkauden päättäjäisiin! MEKA ja LuomuKS laittavat hetkeksi hynttyyt yhteen ja järjestämme kepeän kesäillan maatalousyrittäjille. Luvassa rentoa yhdessäoloa, pientä purtavaa ja lyhyt ohjelmaosio. Paikka Vehniän kylätalo Himma ja portit ovat auki klo 18-22. Katso tarkemmin esite tästä Ilmoittautumiset 15.8.2019 mennessä Anne-Marille (MEKA) anne-mari.malvisto(at)jamk.fi tai Mariannelle (LuomuKS) marianne.niinikoski(at)jamk.fi

Artesaaniruoan SM-kisat järjestetään ensimmäistä kertaa Jyväskylässä syksyllä 2019 – ilmoittaudu mukaan!

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on saanut järjestettäväkseen artesaaniruoan SM-kilpailut 13.-15. syyskuuta 2019 Jyväskylässä. Tarkoituksena on kehittää ja tehdä artesaaniruokaa tunnetuksi. Kilpailu on avoin suomalaisille, pohjoismaisille ja Baltian maiden osallistujille. Kilpailukategorioita on 11 ja luokkia peräti 60 – juomista, marjoista ja kastikkeista aina liha- ja kalatuotteisiin.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös