Avainsana: JAMK

Ikuinen satokausi – teknologia mullistaa ruokamme -tapahtuma

Elintarvike- ja ruoantuotantoteknologian kehitys on välttämättömyys kasvavan, kaupungistuneen ja ikääntyneen väestön ruokkimiseksi. Ratkaisemmeko uudella teknologialla ruoantuotannon riittävyys, kestävyys- ja kannattavuusongelman? Tule mukaan keskustelemaan ja pohtimaan ruoan tulevaisuutta Ikuinen satokausi – teknologia mullistaa ruokamme -tapahtumaan pe 25.9.2020 klo 11.30–15.00, joko BioPaavoon, Kauppakatu 5, Saarijärvi tai virtuaalisesti myöhemmin ilmoitettavan Zoom-linkin välityksellä.

Tietoa elintarvikeyrityksistä ja niiden toimintaympäristöstä tarvitaan kehittämistyöhön ja päätöksentekoon – Lähiruokayrittäjä, vastaathan kyselyyn 30.9. mennessä!

Jyväskylän ammattikorkeakoulu käynnisti maa- ja metsätalousministeriön toimeksiannosta aiemmin maaliskuussa kyselyn, jonka tarkoituksena on selvittää lähiruokayritysten menneiden vuosien kehityskulkuja, nykytilaa ja tulevaisuudennäkymiä. Kyselyn vastaukset auttavat mm. ohjaamaan tulevia kehittämistoimia. Kyselyn lyhennetty, päivitetty versio on nyt auki. Kyselyyn vastaamisaikaa on 30.9. asti.

Tilaisuus peruttu / Järvikalaa ammattikeittiöihin -yhteistyötilaisuus ja työpaja Korpilahdella

Tilaisuus on peruttu koronavirusepidemian vuoksi. Järvikalaa ammattikeittiöihin -yhteistyötilaisuus & työpaja järjestetään Korpilahdella Vaarunhovissa keskiviikkona 15.4.2020. Tilaisuus alkaa klo 11 omakustanteisella lounaalla, työpajaosuus on klo 12-16. Tilaisuus on suunnattu keskisuomalaisille kalastajille, ammattikeittiöille, elintarvikejalostajille ja logistiikan yrityksille sekä kehittäjille.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös