Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lähetään kylille! -koulutuspäivä

19 marraskuun, 2022 @ 09:00 - 16:00

Mitä sosiaalinen kestävyys kylissä tarkoittaa? Miten yhteisöllisyyttä voidaan kehittää ja uusia jäseniä saada mukaan? Miten ekologista kestävyyttä voidaan vahvistaa kylätoiminnalla? Miltä tulevaisuus näyttää?

Muun muassa näitä maaseutua koskettavia kysymyksiä käsitellään marraskuisessa Lähetään kylille -koulutuspäivässä, joka tuo yhteen erilaisia toimijoita oppimaan uutta ja jakamaan hyviä ideoitaan.
Muita käsiteltäviä teemoja ovat muun muassa luonnon monimuotoisuuden edistäminen, ilmastonmuutoksen hillitseminen, kiertotalouden mahdollisuudet sekä yhteisöllisyyden ja kyläturvallisuuden edistäminen maaseudun kylissä. Koulutuspäivä tarjoaa konkreettisia vinkkejä ja työkaluja muilta kylätoimijoilta sekä asiantuntijoilta kestävyyden edistämiseen ja mittaamiseen kyläyhteisössä.

Tarjoamme kuljetuksen Jyväskylästä ja Saarijärveltä, jos osallistujia on riittävästi. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.11. osoitteessa https://r.jyu.fi/eloa-maaseudulla

Koulutuspäivä on osa Polku 2.0 -hankkeen Eloa maaseudulla -koulutusta. Voit osallistua tämän koulutuspäivän lisäksi myös toiseen koulutuspäivään Tarvaalassa 9.11., Näkymiä ruuantuotannon tulevaisuuteen -koulutuspäivässä saat näkemyksen ruokajärjestelmän tulevaisuudesta ja käytännön ratkaisuja ja vinkkejä miten maatiloilla voidaan toteuttaa kestävää ruuantuotantoa. Lue lisää kokonaisuudesta: https://r.jyu.fi/eloa-maaseudulla

Lue lisää POLKU 2.0 -hankkeesta: www.jyu.fi/wisdom/polkukartta. Hankkeen päärahoittaja on Euroopan Sosiaalirahasto, rahoittavana viranomaisena toimii Keski-Suomen ELY-keskus.

Ilmoittaudu mukaan 10.11. mennessä!


Tapahtumapaikka

Vehniä kylätalo Himma
Yläpohjantie 34, 41180 Vehniä
Laukaa,
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös