Avainsana: JAMK

Käsintehty ruoka -kilpailu kisattiin Jyväskylässä 16.9.2017 – Kärkikolmikko löytyi Keski-Suomesta, voittajaksi nousi Järki Särki

Käsityömäisesti ja pienimuotoisesti tuotettujen suomalaisten elintarvikkeiden paremmuus ratkottiin Wemmi – Ween maan wiljaa -markkinoiden yhteydessä toista kertaa järjestetyssä, valtakunnallisessa Käsintehty ruoka -kilpailussa 16.9.2017. Kilpailun kärkikolmikko löytyi tänä vuonna Keski-Suomesta. Voittajaksi nousi Järki Särki Oy:n Järki Särki, makuna savustettu ja luomu valkosipuli. Toisen sijan nappasi Jukolan Juusto Oy:n Aito Cheddar Chahti ja kolmanneksi ylsi Jyväs Pakari Oy:n Riihilimppu. Nojosniemen Tilan kuivattu härkäpapurouhe sai puolestaan kunniamaininnan Suomi100-tuotteena.

JAMKin hankkeet ja Keski-Suomen Keittiömestarit aloittavat yhteistyön

Kilpailukykyinen keskisuomalainen maaseutu -koulutushanke ja Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohanke ovat sopineet Keski-Suomen Keittiömestareiden kanssa ainutlaatuisesta yhteistyöstä Osta tilalta! -päivään liittyen. Aiheesta on tulossa mediainfo to 25.8. klo 18.30-19.00 Naissaaren Kahvihuoneessa Vaajakoskella.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös