Tervetuloa tutustumaan Kylämme.fi-kyläsuunnittelupalveluun! Kylämme.fi on suomalaisille kyläyhteisöille ja vastaaville yleishyödyllisille toimijoille tarkoitettu maksuton kyläsuunnittelu- ja julkaisutyökalu verkossa. Palvelussa on alustat kyläsuunnitelmalle ja kylän turvallisuussuunnitelmalle. Kylän Kylämme.fi-sivusta voi jopa tehdä kylän […]
Elintarvikepäivä 2021
Vuodesta toiseen suosittu Elintarvikepäivä kokoaa jälleen sadat alan ammattilaiset ajankohtaisen tiedon pariin. Tänä vuonna tapahtuma tekee historiaa, sillä ensimmäistä kertaa ohjelmaa pääsee seuraamaan verkkotapahtumana tiistaina 18.5. klo 9.30-15.30 Verkkotapahtumassa pystyy sukkuloimaan vaivattomasti eri ohjelmaosioiden välillä ja kuuntelemaan itselle kiinnostavia puheenvuoroja. Osallistujat saavat lisäksi mahdollisuuden katsoa jälkikäteen tallenteena kaikkien asiantuntijoiden puheenvuorot.
Kala-alan hanketreffit
ma 19.4. klo 13 – 16 Zoomissa järjestettävillä kala-alan hanketreffeillä jaetaan kokemuksia ja etsitään uusi yhteistyömuotoja kala-alan kehittämiseksi. Hanketreffit keskittyvät erityisesti kalajalosteiden näkökulmaan ja hankkeiden välisen yhteistyön edistämiseen.
Iltapäivän aikana puheenvuoron pitävät Timo Halonen, MMM ja Miina Mäki, John Nurmisen Säätiö. Tärkeässä roolissa päivän sisällössä ovat myös eri puolilla Suomea toteutettavat hankkeet. Tapahtuman järjestää valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohake. Ilmoittautuminen 13.4. mennessä.
Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -linjauspaperin julkistus
Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -linjauspaperin julkistustilaisuus keskiviikkona 19.5. klo 9 – 11. Tilaisuus järjestetään verkon välityksellä. Tilaisuudessa käydään myös läpi keväällä toteutettavan Keski-Suomen ruokaketjun toimintaympäristöselvityksen tulokset. Ilmoittaudu mukaan!
Kohti kestävää ruokajärjestelmää – YK:n ruokajärjestelmähuippukokouksen kansallinen dialogiwebinaari
Maa- ja metsätalousministeriö ja Ulkoministeriö järjestävät YK:n ruokajärjestelmähuippukokouksen (FSS) valmisteluun liittyvän kansallisen dialogiwebinaarin torstaina 4. maaliskuuta klo 8.30 – 13.30.