Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -linjauspaperi, työpaja 2

23 maaliskuun, 2021 @ 12:00 - 15:30

Mitä syömme 2027? Mitä matkailijalle tarjotaan? Onko ruokaketju aidosti vastuullinen ja toiminta kannattavaa? Myös tuottajan ja jalostajan näkökulmasta.

Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -yhteistyöhanke (KEKO2) järjestää aiheesta kaksi avointa työpajaa. Toivomme näkökulmia tulevaisuustyöhön erityisesti alkutuotannosta ja jalostuksesta, mutta myös rajapintojen yrittäjiltä sekä päättäjiltä, kehittäjiltä, asiantuntijoilta, sidosryhmiltä ja kuluttajilta.

 

Toinen työpaja järjestetään tiistaina 23.3. klo 12 – 15.30. 

Tiivistämme ensimmäisessä työpajassa kootut tulevaisuusskenaariot ja tarkennamme, kuinka tämä tulevaisuuskuva olisi aidosti saavutettavissa. Mitä pitäisi olla.

Tilaisuus järjestetään Zoom-verkkotapaamisena. Mukaan pääset tätä linkkiä klikkaamalla. Varmistathan ennen tilaisuuteen liittymistä, että sinulla on Zoomissa näkyvillä koko nimesi (etunimi+sukunimi) ja edustamasi organisaatio/yritys. Näin pystymme tunnistamaan, ketkä osallistuvat keskusteluun.

 

Tervetuloa mukaan Keski-Suomen ruokaketjun toimijat pellolta pöytään. Linjataan yhdessä Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuutta!


Tiedot

Päivämäärä:
23 maaliskuun, 2021
Aika:
12:00 - 15:30
Tapahtumaluokat:
,
Asiasanat:
, ,

Järjestäjä

KEKO2-hanke
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös