Avainsana: KEKO-hanke

Keski-Suomen Maaseutugaalassa juhlittiin maaseutua ja palkittiin sen tekijöitä

Järjestyksessään viides Keski-Suomen Maaseutugaala juhlittiin Saarijärven Kylpylähotelli Summassaaressa 8.9.2017. Maaseutugaala saattoi yhteen keskisuomalaiset karjatilalliset ja viljelijät sekä alueen muut toimijat ja asukkaat yhdessä juhlistamaan arvokasta maaseutuamme. Kaikkiaan juhlavieraita oli lähemmäs 200.

Käsintehty ruoka -kilpailu kisattiin Jyväskylässä 16.9.2017 – Kärkikolmikko löytyi Keski-Suomesta, voittajaksi nousi Järki Särki

Käsityömäisesti ja pienimuotoisesti tuotettujen suomalaisten elintarvikkeiden paremmuus ratkottiin Wemmi – Ween maan wiljaa -markkinoiden yhteydessä toista kertaa järjestetyssä, valtakunnallisessa Käsintehty ruoka -kilpailussa 16.9.2017. Kilpailun kärkikolmikko löytyi tänä vuonna Keski-Suomesta. Voittajaksi nousi Järki Särki Oy:n Järki Särki, makuna savustettu ja luomu valkosipuli. Toisen sijan nappasi Jukolan Juusto Oy:n Aito Cheddar Chahti ja kolmanneksi ylsi Jyväs Pakari Oy:n Riihilimppu. Nojosniemen Tilan kuivattu härkäpapurouhe sai puolestaan kunniamaininnan Suomi100-tuotteena.

JAMKin hankkeet ja Keski-Suomen Keittiömestarit aloittavat yhteistyön

Kilpailukykyinen keskisuomalainen maaseutu -koulutushanke ja Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohanke ovat sopineet Keski-Suomen Keittiömestareiden kanssa ainutlaatuisesta yhteistyöstä Osta tilalta! -päivään liittyen. Aiheesta on tulossa mediainfo to 25.8. klo 18.30-19.00 Naissaaren Kahvihuoneessa Vaajakoskella.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös