Avainsana: KEKO2-hanke

Tilaisuus siirtyy! Lisää tuotteita, kauppaa ja liikevaihtoa, ja kuinka se tehdään? I – marjat, vihannekset

Lisää tuotteita, kauppaa ja liikevaihtoa, ja kuinka se tehdään? I – marjat, vihannekset

Avoin keskustelu- ja suunnittelutilaisuus. Etsitään keinoja, miten erityisesti marjat, vihannekset ja hedelmät sekä liha- ja kalajalosteet saadaan vastaamaan kysyntään ja toimitettua loppukäyttäjille.

Kartoitetaan mahdollisuuksia yhteistyölle, tarpeita yhteismarkkinoinnille, pientukkutoiminnalle, verkkokaupalle, tuotekehitykselle, logistiikalle ja uusille avauksille.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki yrittäjät, yritystoiminnasta kiinnostuneet ja kehittäjät.

Ruokamatkailu tuotteeksi -työpaja tiistaina 12.3.2019, @Hotelli Verso Jyväskylä

Ruokamatkailu tuotteeksi -työpaja tiistaina 12.3.2019, @Hotelli Verso Jyväskylä
Tilaisuus on suunnattu Keski-Suomen elintarviketuottajille ja matkailualan toimijoille, jotka jo nyt käyttävät tai haluavat lisätä paikallisia raaka-aineita osana palvelujaan. Jatkamme Hungry for Finland ruokamatkailun tuotteistamis-työpajassa (13.2.) nousseiden aihioiden työstämistä ja ideoimme uusia.
Tavoitteena on työstää jo olemassa olevista tai uusista tuotteista konkreettisia ruokamatkailutuotteita. Samalla sovitaan, miten tuotteistamista olisi hyvä jatkaa.

Askelmerkit Keski-Suomen brändäämiseen työpaja 5.3.2019

Askelmerkit Keski-Suomen brändäämiseen – kuka, mitä kohti, miten ja millä aikataululla

Tilaisuus alkaa vapaalla keskustelulla ja maittavalla aamukahvituksella klo 9.30. Itse työpaja käynnistyy Heikkilän Hilkan johdolla klo 10. Työskentelemme tavoitteellisesti kolme tuntia aina klo 13 asti. Tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa myös työpajan ajan. Kännykät ja läppärit pääsevät päivähoitoon työpajan ajaksi.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös