Avainsana: KEKO2-hanke

Artesaaniruoan SM-kisat järjestetään ensimmäistä kertaa Jyväskylässä syksyllä 2019 – ilmoittaudu mukaan!

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on saanut järjestettäväkseen artesaaniruoan SM-kilpailut 13.-15. syyskuuta 2019 Jyväskylässä. Tarkoituksena on kehittää ja tehdä artesaaniruokaa tunnetuksi. Kilpailu on avoin suomalaisille, pohjoismaisille ja Baltian maiden osallistujille. Kilpailukategorioita on 11 ja luokkia peräti 60 – juomista, marjoista ja kastikkeista aina liha- ja kalatuotteisiin.

Keski-Suomen tulevaisuusfoorumi XVIII

Keski-Suomen tulevaisuusfoorumi XVIII järjestetään Jyväskylän yliopistolla (Liikunta-rakennus, L304) tiistaina 19.11.2019 klo 11.30-15.45 teemalla Keskisuomalaisilla vai ilman? Väestökehityksen haasteista mahdollisuuksiin. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu maanantaihin 11.11. mennessä Keski-Suomi ennakoi -sivustolla.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös