Avainsana: kilpailu

Kilpailun esteet julkisissa hankinnoissa -webinaari

Webinaarissa esitellään tehdyn tutkimuksen tuloksia ja käydään läpi tilastollisen analyysin tuloksia kilpailun (vähäisestä) määrästä Suomen ja Ruotsin julkisissa hankinnoissa sekä kilpailun puutteen ja hintojen yhteyttä. Lisäksi tarkastellaan myös tapaus- ja haastattelututkimuksessa ilmenneitä syitä vähäiseen kilpailuun ja pohditaan, miten kilpailua voisi lisätä. Webinaari järjestetään keskiviikkona 21.10. klo 14-15 Zoom-yhteydellä.

Syksyn lähiruokakampanjaviikot huipentuivat kolmannen kerran järjestettyyn Käsintehty ruoka -kilpailuun 22.9.2018 – Voittajiksi nousivat innovatiiviset tuotteet

Käsityömäisesti ja pienimuotoisesti tuotettujen suomalaisten elintarvikkeiden paremmuus ratkottiin jo kolmannen kerran järjestetyssä, valtakunnallisessa Käsintehty ruoka -kilpailussa Wemmi-syysmarkkinoiden yhteydessä 22.9.2018. Mukana oli ennätyksellisesti 21 tuotetta, ja kärjen osalta kilpailu oli tasaista. Voittajiksi nousivat innovatiiviset tuotteet.

Amazing Keski-Suomi yhteistyöllä hienosti maaliin

Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohankkeen ja useiden keskisuomalaisten tahojen kanssa yhteistyössä järjestämä Amazing Keski-Suomi kisattiin 18.-19.5.2018. Tapahtuman tarkoitus oli tehdä näkyväksi Keski-Suomea sosiaalisen median eri kanavien kautta. Lue lisää fiiliksiä ja kokemuksia tapahtumasta!

Amazing Keski-Suomi

Amazing Keski-Suomi -tapahtuma järjestetään pe 18.5. – la 19.5.2018. Lisätietoja julkaistaan tuonnempana.

Käsintehty ruoka -kilpailu kisattiin Jyväskylässä 16.9.2017 – Kärkikolmikko löytyi Keski-Suomesta, voittajaksi nousi Järki Särki

Käsityömäisesti ja pienimuotoisesti tuotettujen suomalaisten elintarvikkeiden paremmuus ratkottiin Wemmi – Ween maan wiljaa -markkinoiden yhteydessä toista kertaa järjestetyssä, valtakunnallisessa Käsintehty ruoka -kilpailussa 16.9.2017. Kilpailun kärkikolmikko löytyi tänä vuonna Keski-Suomesta. Voittajaksi nousi Järki Särki Oy:n Järki Särki, makuna savustettu ja luomu valkosipuli. Toisen sijan nappasi Jukolan Juusto Oy:n Aito Cheddar Chahti ja kolmanneksi ylsi Jyväs Pakari Oy:n Riihilimppu. Nojosniemen Tilan kuivattu härkäpapurouhe sai puolestaan kunniamaininnan Suomi100-tuotteena.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös