Avainsana: lähiruoka

Työpaja ja opintomatka Keski-Suomeen: Meillä on vientiä! – kansainvälistymistä verkostoyhteistyöllä

Tervetuloa kuulemaan, keskustelemaan ja ennen kaikkea verkostoitumaan elintarvikealan yrittäjien ja kehittäjäorganisaatioiden kanssa! Vientivalmiuksien kehittäminen Saksan markkinoille – Grüne Woche 2019 -kokemukset julkaistaan hankkeemme päätöstyöpajassa 26.9.2019. Ajankohtaisten puheenvuorojen lisäksi IGW2019 yritysryhmien yrittäjät avaavat ovensa ja verkostoidumme myös opintomatkan merkeissä. Järjestimme elokuu 2018-huhtikuu 2019 aikana 5 kansainvälisillä markkinoilla toimimiseen sekä verkostoitumiseen liittyävää työpajaa. Työpajoissamme on keskusteltu ja […]

Vientityöpaja 5: Verkostot vauhdittajana kasvussa ja kansainvälistymisessä

Tervetuloa oppimaan verkostojen merkityksestä liiketoiminnalle ja samalla pohtimaan, ovatko omat verkostosi kattavat tai hyödynnätkö niitä riittävästi liiketoimintasi kasvussa ja kannattavuudessa. Tiedätkö, mitä palveluita Team Finland -verkostosta saat kansainvälistymiseen? Kouluttajina toimivat Fennopromo Oy:ltä Eeva-Liisa Lilja ja Keski-Suomen Team Finland -tiimistä Jouni Hynynen. Eeva-Liisa Lilja toteuttaa koulutusta varten omassa verkostossaan haastattelukierroksen elintarvikealan yrittäjille heidän tavastaan verkostoitua ja […]

Vientityöpaja 3: Asiakaslähtöinen tuotekehitys ja kohderyhmälähtöinen pakkaussuunnittelu

Mitä vaaditaan myyvän pakkauksen suunnittelulta? Onko globaaleilla ja lokaaleilla markkinoilla eroa, kun viestit tuotteestasi kuluttajalle? Käytännönläheiset asiantuntijat Annaleena Hakatie ja Annika Mäyrä Verso Finland Oy:ltä perehdyttävät meidät asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen ja kohderyhmälähtöiseen pakkaussuunnitteluun. Ohjelma 13.15 Kahvit ja suolaista purtavaa 13.30 Tervetuloa! Sanna Ojala, Jyväskylän ammattikorkeakoulu 13.40 Asiakaslähtöinen tuotekehitys ja kohderyhmälähtöinen pakkaussuunnittelu, Annaleena Hakatie ja Annika Mäyrä […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös