Avainsana: lähiruoka

Työpaja ja opintomatka Keski-Suomeen/Pirkanmaalle: Meillä on vientiä! – kansainvälistymistä verkostoyhteistyöllä

Minkälaisia kokemuksia ja tuloksia elintarvikealan yrittäjät ovat saaneet Internationale Grüne Woche –messuilta? Mitä mahdollisuuksia kansainväliset markkinat antavat ja miten ekologisuus osoitetaan suomalaisen ruoan yhtenä menestystekijänä? Tervetuloa vierailemaan aktiivisissa yrityksissämme, kuulemaan, keskustelemaan ja ennen kaikkea verkostoitumaan elintarvikealan yrittäjien ja kehittäjäorganisaatioiden kanssa! Vientivalmiuksien kehittäminen Saksan markkinoille – Grüne Woche 2019 -kokemukset julkaistaan hankkeemme päätöstyöpajassa 26.9.2019. Kokemukset on […]

Artesaaniruoka SM 2019 -kilpailu

Artesaaniruoka SM 2019 -kilpailu järjestetään Jyväskylässä 13.-15.9.2019 Wemmi – Ween maan wiljaa -tapahtuman yhteydessä. Lue lisää!

Vientityöpaja 5: Verkostot vauhdittajana kasvussa ja kansainvälistymisessä

Tervetuloa oppimaan verkostojen merkityksestä liiketoiminnalle ja samalla pohtimaan, ovatko omat verkostosi kattavat tai hyödynnätkö niitä riittävästi liiketoimintasi kasvussa ja kannattavuudessa. Tiedätkö, mitä palveluita Team Finland -verkostosta saat kansainvälistymiseen? Kouluttajina toimivat Fennopromo Oy:ltä Eeva-Liisa Lilja ja Keski-Suomen Team Finland -tiimistä Jouni Hynynen. Eeva-Liisa Lilja toteuttaa koulutusta varten omassa verkostossaan haastattelukierroksen elintarvikealan yrittäjille heidän tavastaan verkostoitua ja […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös