Avainsana: lähiruoka

Ennakkotieto: Cook (like a) local -tilaisuus Jyväskylässä

Cook (like a) local -tilaisuus järjestetään Jyväskylässä Gradialla/Ravintola Priimuksessa maanantaina 27.1.2020 klo 17–21. Tilaisuus on suunnattu ennen kaikkea lähiruokatuottajille ja -jalostajille sekä ammattikeittiöiden edustajille. Tarkempi ohjelma julkaistaan tuonnempana.

Meillä on vientiä! – kansainvälistymistä verkostoyhteistyöllä: Työpaja ja opintomatka Keski-Suomeen

Minkälaisia kokemuksia ja tuloksia elintarvikealan yrittäjät ovat saaneet Internationale Grüne Woche –messuilta? Mitä mahdollisuuksia kansainväliset markkinat antavat ja miten ekologisuus osoitetaan suomalaisen ruoan yhtenä menestystekijänä? Tervetuloa vierailemaan aktiivisissa yrityksissämme, kuulemaan, keskustelemaan ja ennen kaikkea verkostoitumaan elintarvikealan yrittäjien ja kehittäjäorganisaatioiden kanssa! Vientivalmiuksien kehittäminen Saksan markkinoille – Grüne Woche 2019 -kokemukset julkaistaan hankkeemme päätöstyöpajassa 26.9.2019. Kokemukset on […]

Artesaaniruoka SM 2019 -kilpailu

Artesaaniruoka SM 2019 -kilpailu järjestetään Jyväskylässä 13.-15.9.2019 Wemmi – Ween maan wiljaa -tapahtuman yhteydessä. Lue lisää!

Keski-Suomen ruokakartta kutsuu tutustumaan lähellä tuotettuun ruokaan

Keski-Suomen ruokakarttaan on koottu esimerkkejä Keski-Suomessa tuotettavista raaka-aineista ja elintarvikkeista, joita voi ostaa suoramyyntitiloilta tai kauppojen hyllyiltä. Ruokakartan avulla halutaan esitellä maukasta ja monipuolista ruokamaakuntaamme. Tutustu ruokakarttaan tarkemmin!

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös