Avainsana: lähiruoka

Yrttien kasvatus -etäkurssi

Tutustu kevään aikana viiden kurssin avulla viikoittain kotipuutarhan hoitamisen vaiheisiin asiantuntijan opastuksella. Kurssi järjestetään Microsoft Teamsin avulla. Ilmoittautuneet saavat tapahtumaan linkin sähköpostilla muutamaa päivää ennen tapahtumaa. Hinta 30 €/hlö kerta […]

Taimien esikasvatus -etäkurssi

Tutustu kevään aikana viiden kurssin avulla viikoittain kotipuutarhan hoitamisen vaiheisiin asiantuntijan opastuksella. Kurssi järjestetään Microsoft Teamsin avulla. Ilmoittautuneet saavat tapahtumaan linkin sähköpostilla muutamaa päivää ennen tapahtumaa. Hinta 30 €/hlö kerta […]

Kuluttajaa kuunnellen – Ruoka- ja luonnontuotealan vuosiseminaari

Kuluttajaa kuunnellen -vuosiseminaarin järjestetään keskiviikkona 8.12. klo 10 – 15.30 hybriditoteutuksena. Seminaarin järjestävät valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke ja TEM Toimialapalvelut, ja se on tarkoitettu elintarvikealan ja ruokasektorin yrittäjille, kouluttajille, kehittäjille ja rahoittajille sekä muille aiheesta kiinnostuneille.

Mini-Maaseutugaala – KEKO2-hankkeen päätösseminaari

Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -yhteistyöhanke päättyy vuoden 2021 lopussa. Turkkilan tilalla järjestettävässä Mini-Maaseutugaalassa on luvassa juhlapuheenvuoroja, keskusteluja ja tietenkin herkullista ruokaa paikallisista raaka-aineista. Ilmoittaudu mukaan 25.11. mennessä!

Aitojen Makujen Yö 2021

Tiedätkö, millaisia ruokaelämyksiä Keski-Suomesta löytyy? Siitä otetaan selvää Aitojen Makujen Yössä elokuun viimeisenä perjantaina!

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös