Avainsana: luomuliiketoiminta

Työpaja ja opintomatka Keski-Suomeen: Meillä on vientiä! – kansainvälistymistä verkostoyhteistyöllä

Tervetuloa kuulemaan, keskustelemaan ja ennen kaikkea verkostoitumaan elintarvikealan yrittäjien ja kehittäjäorganisaatioiden kanssa! Vientivalmiuksien kehittäminen Saksan markkinoille – Grüne Woche 2019 -kokemukset julkaistaan hankkeemme päätöstyöpajassa 26.9.2019. Ajankohtaisten puheenvuorojen lisäksi IGW2019 yritysryhmien yrittäjät avaavat ovensa ja verkostoidumme myös opintomatkan merkeissä. Järjestimme elokuu 2018-huhtikuu 2019 aikana 5 kansainvälisillä markkinoilla toimimiseen sekä verkostoitumiseen liittyävää työpajaa. Työpajoissamme on keskusteltu ja […]

Vientityöpaja 5: Verkostot vauhdittajana kasvussa ja kansainvälistymisessä

Tervetuloa oppimaan verkostojen merkityksestä liiketoiminnalle ja samalla pohtimaan, ovatko omat verkostosi kattavat tai hyödynnätkö niitä riittävästi liiketoimintasi kasvussa ja kannattavuudessa. Tiedätkö, mitä palveluita Team Finland -verkostosta saat kansainvälistymiseen? Kouluttajina toimivat Fennopromo Oy:ltä Eeva-Liisa Lilja ja Keski-Suomen Team Finland -tiimistä Jouni Hynynen. Eeva-Liisa Lilja toteuttaa koulutusta varten omassa verkostossaan haastattelukierroksen elintarvikealan yrittäjille heidän tavastaan verkostoitua ja […]

Vientityöpaja 3: Asiakaslähtöinen tuotekehitys ja kohderyhmälähtöinen pakkaussuunnittelu

Mitä vaaditaan myyvän pakkauksen suunnittelulta? Onko globaaleilla ja lokaaleilla markkinoilla eroa, kun viestit tuotteestasi kuluttajalle? Käytännönläheiset asiantuntijat Annaleena Hakatie ja Annika Mäyrä Verso Finland Oy:ltä perehdyttävät meidät asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen ja kohderyhmälähtöiseen pakkaussuunnitteluun. Ohjelma 13.15 Kahvit ja suolaista purtavaa 13.30 Tervetuloa! Sanna Ojala, Jyväskylän ammattikorkeakoulu 13.40 Asiakaslähtöinen tuotekehitys ja kohderyhmälähtöinen pakkaussuunnittelu, Annaleena Hakatie ja Annika Mäyrä […]

Vientityöpaja 2: Elintarvikeviennin viranomaisvaatimukset ja käytänteet

Tervetuloa perehtymään elintarvikeviennin viranomaisvaatimuksiin Jyväskylässä ma 22.10. Kun elintarvikevientiin liittyvät säännöt ja sopimukset kansainvälisillä markkinoilla ovat pohdituttaneet tai kiinnostavat, niin nyt on tietoa tarjolla. Työpajassamme Eviran ja Tullin asiantuntijat käsittelevät EUn ulkopuolelle suuntautuvan sekä EU sisämarkkinoiden näkökulmasta vientisopimuksia, -lupia, -todistuksia sekä tulli- ja verotuskäytänteitä ja vaadittavia pakkausmerkintöjä. Ohjelma 9.15 Aamukahvit ja omenapiirakka 9.30 Tervetuloa! Sanna Ojala, […]

Uudenmaan luomu -opintomatka

Lähde tutustumaan Uudenmaan alueen luomukartanoihin ja –tiloihin. Kuulemme matkalla Palopuron symbioosista, energian tuottamisesta tiloilla ja luomuviljelystä, tutustumme mm. luomulammas- ja luomunautatiloihin. Pääsemme näkemään erilaisia tilamyymälöitä sekä maistelemaan Malmgårdin tilan oluita. Matkaohjelma ja aikataulu Alustava lähtöaika Jyväskylästä keskiviikkona 25.4 klo 8:00 ja paluu Jyväskylään torstaina 26.4 noin klo 20:00, muut lähtöpaikat tarkennetaan osallistujien mukaan. Muutokset matkaohjelmaan […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös