Avainsana: luomuliiketoiminta

Valtakunnalliset Luomupäivät Jyväskylässä 6.–7.11.2019

Luomupäivien 2019 ohjelma on nyt julkaistu tapahtuman verkkosivuilla ja ilmoittautuminen alkanut. 6.–7.11. Jyväskylässä järjestettävän tapahtuman avaa maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä. Tapahtuman pääpuhuja, Joel Williams (UK) avaa kuulijoille maaperäeliöiden merkitystä hiilensidonnassa ja kertoo, miten maaperän hyvä hoito ja hiilensidonta parhaiten onnistuvat luomutiloilla. Luomupäivien ohjelma tuo uusia ajatuksia myös maatilatalouden johtamiseen sekä kauppaan ja vientiin. Hiiltä […]

Meillä on vientiä! – kansainvälistymistä verkostoyhteistyöllä: Työpaja ja opintomatka Keski-Suomeen

Minkälaisia kokemuksia ja tuloksia elintarvikealan yrittäjät ovat saaneet Internationale Grüne Woche –messuilta? Mitä mahdollisuuksia kansainväliset markkinat antavat ja miten ekologisuus osoitetaan suomalaisen ruoan yhtenä menestystekijänä? Tervetuloa vierailemaan aktiivisissa yrityksissämme, kuulemaan, keskustelemaan ja ennen kaikkea verkostoitumaan elintarvikealan yrittäjien ja kehittäjäorganisaatioiden kanssa! Vientivalmiuksien kehittäminen Saksan markkinoille – Grüne Woche 2019 -kokemukset julkaistaan hankkeemme päätöstyöpajassa 26.9.2019. Kokemukset on […]

Vientityöpaja 5: Verkostot vauhdittajana kasvussa ja kansainvälistymisessä

Tervetuloa oppimaan verkostojen merkityksestä liiketoiminnalle ja samalla pohtimaan, ovatko omat verkostosi kattavat tai hyödynnätkö niitä riittävästi liiketoimintasi kasvussa ja kannattavuudessa. Tiedätkö, mitä palveluita Team Finland -verkostosta saat kansainvälistymiseen? Kouluttajina toimivat Fennopromo Oy:ltä Eeva-Liisa Lilja ja Keski-Suomen Team Finland -tiimistä Jouni Hynynen. Eeva-Liisa Lilja toteuttaa koulutusta varten omassa verkostossaan haastattelukierroksen elintarvikealan yrittäjille heidän tavastaan verkostoitua ja […]

Vientityöpaja 3: Asiakaslähtöinen tuotekehitys ja kohderyhmälähtöinen pakkaussuunnittelu

Mitä vaaditaan myyvän pakkauksen suunnittelulta? Onko globaaleilla ja lokaaleilla markkinoilla eroa, kun viestit tuotteestasi kuluttajalle? Käytännönläheiset asiantuntijat Annaleena Hakatie ja Annika Mäyrä Verso Finland Oy:ltä perehdyttävät meidät asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen ja kohderyhmälähtöiseen pakkaussuunnitteluun. Ohjelma 13.15 Kahvit ja suolaista purtavaa 13.30 Tervetuloa! Sanna Ojala, Jyväskylän ammattikorkeakoulu 13.40 Asiakaslähtöinen tuotekehitys ja kohderyhmälähtöinen pakkaussuunnittelu, Annaleena Hakatie ja Annika Mäyrä […]

Vientityöpaja 2: Elintarvikeviennin viranomaisvaatimukset ja käytänteet

Tervetuloa perehtymään elintarvikeviennin viranomaisvaatimuksiin Jyväskylässä ma 22.10. Kun elintarvikevientiin liittyvät säännöt ja sopimukset kansainvälisillä markkinoilla ovat pohdituttaneet tai kiinnostavat, niin nyt on tietoa tarjolla. Työpajassamme Eviran ja Tullin asiantuntijat käsittelevät EUn ulkopuolelle suuntautuvan sekä EU sisämarkkinoiden näkökulmasta vientisopimuksia, -lupia, -todistuksia sekä tulli- ja verotuskäytänteitä ja vaadittavia pakkausmerkintöjä. Ohjelma 9.15 Aamukahvit ja omenapiirakka 9.30 Tervetuloa! Sanna Ojala, […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös