Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Meillä on vientiä! – kansainvälistymistä verkostoyhteistyöllä: Työpaja ja opintomatka Keski-Suomeen

26 syyskuun, 2019 @ 08:40 - 17:00

Minkälaisia kokemuksia ja tuloksia elintarvikealan yrittäjät ovat saaneet Internationale Grüne Woche –messuilta? Mitä mahdollisuuksia kansainväliset markkinat antavat ja miten ekologisuus osoitetaan suomalaisen ruoan yhtenä menestystekijänä?

Tervetuloa vierailemaan aktiivisissa yrityksissämme, kuulemaan, keskustelemaan ja ennen kaikkea verkostoitumaan elintarvikealan yrittäjien ja kehittäjäorganisaatioiden kanssa!

Vientivalmiuksien kehittäminen Saksan markkinoille – Grüne Woche 2019 -kokemukset julkaistaan hankkeemme päätöstyöpajassa 26.9.2019. Kokemukset on koottu sähköiseksi julkaisuksi, joka jaetaan myös painettuna työpajaan osallistuville. Ajankohtaisten puheenvuorojen lisäksi IGW2019 yritysryhmien yrittäjät avaavat ovensa ja verkostoidumme myös opintomatkan merkeissä.

Järjestimme elokuu 2018-huhtikuu 2019 aikana 5 kansainvälisillä markkinoilla toimimiseen sekä verkostoitumiseen liittyävää työpajaa. Työpajoissamme on keskusteltu ja kyselty paljon, joten valmistaudumme mielellään päätöstyöpajaankin kuulemalla teitä askarruttavia kysymyksiä liiketoiminnan kansainvälistymiseen ja verkostoitumiseen liittyen.

Ilmoittautuminen on nyt auki!

Ilmoittaudu 18.9. mennessä! Voit ilmoittautua osallistujaksi koko päivän ohjelmaan, tai pelkkään aamupäivän tai iltapäivän osioon. Huomioithan yhteiskyytimahdollisuudet jotka sisältävät myös ohjelmaa.

Työpaja ja opintomatka ovat suunnattu erityisesti kansainvälistymisestä ja viennistä kiinnostuneille elintarviketoimialan yrittäjille, kehittäjäorganisaatioille ja alan opiskelijoille, sekä muille päivän aiheista kiinnostuneille.

Päivän ohjelma:

Meillä on vientiä! aikataulu
Meillä on vientiä! työpajan ja opintomatkan ohjelma

 

 

 

Ilmoittautuminen opintomatkalle ja työpajaan 18.9. mennessä


Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös