Tervetuloa osallistumaan Wasteless Food Services in Finland -hankkeen järjestämään kaikille avoimeen ja maksuttomaan webinaariin! Asiakasmäärien ennakointi ja ruokahävikin vähentäminen -webinaari pidetään Teamsissa keskiviikkona 18.4.23 klo 14-15 Ohjelma: Asiakasmäärien ennakoinnin […]
Ajatuspaja: Miten toimimme, että ruoka riittää?
Miten toimimme, että ruoka riittää? -ajatuspajassa pohditaan tärkeimpiä konkreettisia keinoja, joilla varmistetaan yhdessä keskisuomalainen ruoka ja alan yritystoiminnan menestyminen.
Ilmoittaudu mukaan nyt!
Elintarvikkeiden lähilogistiikka -keskustelutilaisuus etäyhteydellä
Mikä mietityttää elintarvikkeiden lähilogistiikassa? Miten asioita on edistetty muualla Suomessa? Onko olemassa jotain mallia, jota voisimme soveltaa omalla alueella? Mitä haasteita olemme kohdanneet? Miten jatkaisimme tästä eteenpäin?
Tule keskustelemaan elintarvikkeiden lähilogistiikasta 19.10. klo 13-15.
Ruokaa verkosta -webinaarisarja: Menestyksen resepti kansainvälisessä verkkokaupassa (osa 4)
Harkitsetko oman verkkokaupan perustamista? Verkkokaupan perustaminen mahdollistaa uuden tavan myydä, palvella asiakkaita ja tavoittaa uusia asiakkaita. Myyntipisteen perustaminen verkkoon edellyttää huolellisesti tehtyä perustamistyötä, oikeita valintoja ohjelmiston, maksu- ja logistiikkapalvelujen sekä […]
Aitojen Makujen Yö
Tule järjestämään tai nauttimaan ainutlaatuisia ruokaelämyksiä Aitojen Makujen Yöhön perjantaina 28.8.2020.