Avainsana: ruoka-ala

Miltä näyttää Keski-Suomen ruoka-alan tulevaisuus? – yrityshaastattelujen tulokset ja ruokayrittäjyyden ajankohtaiset teemat

Tervetuloa mukaan Miltä näyttää Keski-Suomen ruoka-alan tulevaisuus? – yrityshaastattelujen tulokset ja ruokayrittäjyyden ajankohtaiset teemat -tapahtumaan maanantaina 18.12. klo 12–15. Tapahtuma järjestetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksen (Rajakatu 35) Kasvosalissa. Tapahtumassa julkistetaan Keski-Suomen elintarvike- ja ruokamatkailuyritysten nykytila ja kehittämisnäkymät -haastattelujen tulokset ja pohditaan tulosten merkitystä ruoka-alan toimintaan ja kehitykseen Keski-Suomessa

Vastuullisuus elintarvikealalla -hanketreffit

Valtakunnallinen Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää vastuullisuuteen liittyvän hanketreffitilaisuuden maanantaina 20.3. klo 13-16. Tilaisuus on tarkoitettu ruoka-alan yrittäjille, hanketoteuttajille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Yhdessä opitaan – kokemuksia yritysten ja oppilaitosten yhteistyöstä, webinaari

Valtakunnallisesta ruoka-alan opiskelijoiden ja elintarvikeyritysten yhteistyötä on toteutettu muutamissa maakunnissa ”Yhdessä opitaan” -hengessä. Torstaina 27.1. jklo 13 – 14-30 järjestettävässä webinaarissa kuullaan kokemuksia erilaisista toteutuksista niin opiskelijoiden, opettajien, yrittäjien kuin kehittäjän näkökulmasta.

Ruokasektorin tulevaisuustärskyt – webinaari: Visioita vesiviisauteen

Ruoka-ala on vesi-intensiivinen toimiala. Viljely, karjatalous ja elintarvikkeiden valmistaminen on mahdotonta ilman riittävää ja laadukasta vettä. Vesijalanjälki nousee hiilijalanjäljen lisäksi yhdeksi tuotannon kestävyyskriteeriksi. Ruokaketjun Tulevaisuustärskyjen webinaarin aiheena on Visioita vesiviisauteen. Tilaisuus […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös