Tervetuloa Yhteinen ruokapöytä- keskustelufoorumin järjestämään verkkoseminaariin tiistaina 28.3. klo 9.00 – 10.30.
Vastuullisuus elintarvikealalla -hanketreffit
Valtakunnallinen Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää vastuullisuuteen liittyvän hanketreffitilaisuuden maanantaina 20.3. klo 13-16. Tilaisuus on tarkoitettu ruoka-alan yrittäjille, hanketoteuttajille ja muille asiasta kiinnostuneille.
Yhdessä opitaan – kokemuksia yritysten ja oppilaitosten yhteistyöstä, webinaari
Valtakunnallisesta ruoka-alan opiskelijoiden ja elintarvikeyritysten yhteistyötä on toteutettu muutamissa maakunnissa ”Yhdessä opitaan” -hengessä. Torstaina 27.1. jklo 13 – 14-30 järjestettävässä webinaarissa kuullaan kokemuksia erilaisista toteutuksista niin opiskelijoiden, opettajien, yrittäjien kuin kehittäjän näkökulmasta.
Ruokasektorin tulevaisuustärskyt – webinaari: Visioita vesiviisauteen
Ruoka-ala on vesi-intensiivinen toimiala. Viljely, karjatalous ja elintarvikkeiden valmistaminen on mahdotonta ilman riittävää ja laadukasta vettä. Vesijalanjälki nousee hiilijalanjäljen lisäksi yhdeksi tuotannon kestävyyskriteeriksi. Ruokaketjun Tulevaisuustärskyjen webinaarin aiheena on Visioita vesiviisauteen. Tilaisuus […]
Internationale Grüne Woche 2019 -messuilla näytteilleasettajana
Maailman suurimmat ruoka-alan Internationale Grüne Woche (IGW) -kuluttajamessut järjestetään Berliinissä 18.1.-27.1.2019. Tutustu näytteilleasettajan menekinedistämis- ja myyntimahdollisuuksiin ja lähde mukaan!