Lähiruoka- ja ruokakasvatustapahtuma järjestettiin Saarijärvellä Tarvaalassa Biotalouskampuspäivillä 14.-15.9.2018. Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaisten/Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohankkeen osastolla esiteltiin kauden kasviksia, jaettiin lähiruokamateriaalia ja maistatettiin maakunnassa kasvatettuja kyssäkaalia ja kirsikkatomaatteja.
Lasten ja nuorten lähiruoka- ja ruokakasvatustapahtuma järjestettiin Saarijärvellä 8.-9.9.2017
Lasten ja nuorten lähiruoka- ja ruokakasvatustapahtuma järjestettiin Tarvaala 150 -juhlan yhteydessä lähiruokatorilla ja JAMK Biotalousinstituutin pihassa 8.-9.9.2017. Tapahtumassa Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaisten Eeva-Liisa Kivimäki ja Mirja Pummila esittelivät kauden kaaleja ja juureksia. Perjantaina osastoon tutustui kaikkiaan 450 henkilöä ja lauantaina 400 henkilöä.