Avainsana: tuotekehitys

Pakastekuivaus elintarvike- ja luonnontuotetuotannossa -webinaari

Pakastekuivausteknologian kiinnostavuutta ja investointihalukkuutta selvitettiin Itä-Suomessa kesällä 2020. Selvityksestä saatujen rohkaisevien tulosten pohjalta järjestetään kaikille aiheesta kiinnostuneille avoin webinaari, jossa perehdytään pakastekuivausmenetelmään ja kuullaan mitä mahdollisuuksia menetelmällä voidaan saavuttaa elintarvike- […]

Kilpailut auttavat tuotteita kehittymään

Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio -yhteistyöhankkeen syksyn lähiruokakampanjaviikot huipentuivat Käsintehty ruoka -kilpailuun Wemmi-markkinoilla 22.-23.9.2018. Mukana kilpailussa oli ennätyksellisesti kaksikymmentäyksi tuotetta. Ensi vuonna Käsintehty ruoka -kilpailu väistää isomman, Artesaaniruoan SM -kilpailun tieltä. Kilpailut ovat loistava tilaisuus hyödyntää sparraus ja palaute kilpailuista. Lue koko juttu!

Syksyn lähiruokakampanjaviikot huipentuivat kolmannen kerran järjestettyyn Käsintehty ruoka -kilpailuun 22.9.2018 – Voittajiksi nousivat innovatiiviset tuotteet

Käsityömäisesti ja pienimuotoisesti tuotettujen suomalaisten elintarvikkeiden paremmuus ratkottiin jo kolmannen kerran järjestetyssä, valtakunnallisessa Käsintehty ruoka -kilpailussa Wemmi-syysmarkkinoiden yhteydessä 22.9.2018. Mukana oli ennätyksellisesti 21 tuotetta, ja kärjen osalta kilpailu oli tasaista. Voittajiksi nousivat innovatiiviset tuotteet.

Palveluiden kehittämisen työpaja

Hyvin toimivat palvelut syntyvät kun ymmärrämme asiakkaamme tarpeet ja käytöksen. Mitä? Ilmainen työpaja, jossa tutustutaan palvelumuotoiluun ja mietitään yhdessä miten sinun palvelujasi voisi kehittää. Olisiko uudelle tuotteelle/palvelulle kysyntää? Voisitko toteuttaa palvelusi […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös