Kohti laatua -yhteistyöhanke

Kohti laatua!

kohtilaatua.fi -sivusto sisältää helppokäyttöisiä laatutyökaluja, laatusanaston ja artikkeleita. Sivuston sisältö on kehitetty 102 pienyrittäjän laatuosaamiskartoitusten tulosten ja tarpeiden perusteella Kohti kilpailukykyistä laatua -yhteistyöhankkeessa.

Sivuston kehittäminen ja pienyrittäjien laatuosaamiskartoitukset jatkuvat pohjoisessa Keski-Suomessa vuoden 2018 kestävässä Kohti laatua -yhteistyöhankkeen puitteissa.

Tavoitteet

Kohti laatua -yhteistyöhankkeen tarkoituksena on parantaa Äänekosken, Laukaan, Multian, Uuraisten, Konneveden ja Hankasalmen pienten yritysten kilpailukykyä lisäämällä laatutietoisuutta ja -osaamista sekä edistää laatutyökalujen käyttöönottoa yrityksissä viestinnän ja tiedottamisen keinoin.

Toimenpiteet

Hankkeessa kartoitetaan alueen mikro ja pienten yritysten tämän hetkinen laatuosaamisen taso ja tarve, järjestetään kaikille avoimia tiedotustilaisuuksia ja ylläpidetään kohtilaatua.fi-sivustoa. Edellä mainittu sivusto sisältää helppokäyttöisiä laatutyökaluja, laatusanaston ja artikkeleita. Sivuston sisältö on kehitetty 102 pienyrittäjän osaamiskartoituksen tulosten ja tarpeiden perusteella Kohti kilpailukykyistä laatua -yhteistyöhankkeessa.

Kesto

Hankkeen toteutusaika on 01.12.2017 – 31.12.2018.

Hallinnoijat ja toteuttajat

Hanke toteutetaan Äänekosken, Laukaan, Multian, Uuraisten, Konneveden ja Hankasalmen kunnissa. Hanketta hallinnoi Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajana on Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto.

Rahoittajat

lippu_ja_tunnuslause

 

 

Hanketta rahoittavat Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta ja hankealueen kunnat: Äänekoski, Laukaa, Multia, Uurainen, Konnevesi ja Hankasalmi.

Yhteystiedot

Hanna Hauvala

Projektipäällikkö
040 576 9174
hanna.hauvala(at)jamk.fi
www.jamk.fi
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Liiketoimintayksikkö
Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä

Hilkka Heikkilä

Projektiasiantuntija
050 430 8407
hilkka.heikkila(at)jamk.fi
www.jamk.fi
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Liiketoimintayksikkö
Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä

Lasse Krook

Projektiasiantuntija
040 4842 178
lasse.krook(at)poke.fi
www.poke.fi
Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Piilolantie 17, 44100 Äänekoski

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös