Hyödynnä suomalainen elintarvikelainsäädäntö -Eviran aluetilaisuuden 25.1.2018 materiaalit on julkaistu

Hyödynnä suomalainen elintarvikelainsäädäntö -Eviran aluetilaisuuden 25.1.2018 materiaalit on julkaistu

Hyödynnä suomalainen elintarvikelainsäädäntö – laadulla menestyvää liiketoimintaa -Eviran aluetilaisuus järjestettiin Jyväskylässä 25.1.2018. Tilaisuus oli hyödyllinen ja kiinnostava – osallistujia oli kaikkiaan 30. Ohesta löydät päivän esitykset:

MKNn palvelut, Mirja Pummila, Keski-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset
Keski-Suomen ruokaketjun kehittäminen yhteistyössä, Leena Pölkki, JAMK
Maatilan tuotteiden jalostaminen ja myynti, Kaisa Kukkonen, Evira
Lihalaitoksen perustaminen, Marjo Ruusunen, Evira

Tilaisuuden tallenne julkaistaan piakkoin.

Tapahtuman järjestivät Elintarviketurvallisuusvirasto Evira, Kuluttajaliitto, Ruokatieto Yhdistys ry, Keski-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoima Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio -yhteistyöhanke (KEKO). Hankkeen rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

Tilaisuus oli osa AJANKOHTAISTA RUOKA-ALALLA -koulutuskiertuetta 2018. Koulutuskiertueeseen on saatu avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös