Ilmoittaudu Grüne Woche 2019 -messuille näytteilleasettajaksi

Ilmoittaudu Grüne Woche 2019 -messuille näytteilleasettajaksi

Maailman suurimmat ruoka-alan Internationale Grüne Woche (IGW) -kuluttajamessut järjestetään Berliinissä 18.1.-27.1.2019. Tutustu näytteilleasettajan menekinedistämis- ja myyntimahdollisuuksiin oheisesta tietopaketista.

Messut sopivat Saksaan elintarvikevientiä tekeville tai suunnitteleville yrityksille ja matkailupalveluita myyville yrityksille.

Nyt on ainutkertainen tilaisuus tuotteidenne ja palveluidenne myyntiin, markkinointiin ja vienninedistämiseen messuilla, koska Suomi on messujen pääkumppanimaa. Elämyksellisyys, kansallispuvut, työnäytökset, tuotteiden runsas ja herkullinen esillepano herättävät messuvieraiden kiinnostuksen. Messuille voivat osallistua myös pienet yritykset.

Teemme tämän yhdessä ja yhteistyöllä MTK:n sekä ProAgrian kanssa! Keski-Suomen, Pirkanmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen matkailun mikroyritykset sekä elintarvikealan pienyritykset voivat hakea yritysryhmänä kehittämisrahaa messuille valmistautumiseen sekä osallistumiseen. Tutustu tietopaketin lisäksi myös rahoitusta varten täytettävään yritystietolomakkeen kysymyksiin (hakemusvaiheessa projektisuunnitelma- ja rahoitusosuudet esitäytämme lomakkeisiin, kun osallistuvat yritykset ovat tiedossamme).

Lisää saa kysyä ja ilmoita kiinnostuksestasi tai osallistumisestasi!
Suvi-Tuulia Leinonen
suvi-tuulia.leinonen@jamk.fi
p. 040 669 0645
Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Lisätietoja:
www.mtk.fi/igw2019 ja www.gruenewoche.de/en 

https://www.aitomaaseutu.fi/hankkeet/vientivalmiuksien-kehittaminen-saksan-markkinoille-grune-woche-igw2019

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös