Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi
Neulo ja osallistu #retkisukka-kilpailuun 7.2.-2.4.2018
Pitävätkö sinun neulomasi villasukat varpaat lämpiminä retkellä? Lataa kuva neulomistasi sukista, kerro minne & miksi haluaisit luontoretkelle Keski-Suomessa ja voit voittaa! Jos et ole neulojaihmisiä, voit äänestää suosikkiasi kilpailun verkkosivulla, […]
Artesaaniruuan SM-kilpailut Raaseporissa
Artesaaniruuan SM-kilpailut järjestetään Tammisaaressa 21.-23.3.2018. Ilmoittautuminen on jo avattu. Lue lisää!
Luomuperuskurssi jatkuu
Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, luonnonvara- ja ympäristöala Uuraistentie 240, SaarijärviLuomuperuskurssi jatkuu Paikka: Pohjoisen Keski-Suomen oppimiskeskus, luonnonvara-ala,Uuraistentie 240, 43130 Tarvaala, Viispiippunen luokka 6. Torstai 22.3. TALOUS- JA TUKIPÄIVÄ Eeva-Liisa Neuvonen Keski-Suomen Ely-keskus Luomutuotannon kannattavuus ja talousasiat tuki, lisähinta […]
Maissi säilörehuna, osa 3., Tarvaala Saarijärvi
JAMKMaissi säilörehuna -teema jatkuu tarkemmalla tutustumisella lajikkeisiin. Paikkana on JAMK Biotalousinstituutti Saarijärvellä Tarvaalassa. Päivän on osallistujille ilmainen, lounas omakustanteinen. Ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 16.3.2018 mennessä, susanna.lahnamaki-kivela@jamk.fi tai 040 725 6603.
Uusia tuulia maaseutuyrittäjyyteen
Biotalousinstituutti/ Teams-etäyhteys Tuumalantie 17, Tarvaala (Saarijärvi)Maatalouden tuotanto- ja työvoimarakenne ovat voimakkaassa muutoksessa. Kuinka markkinoida maatilojen työtä, tuotteita ja palveluja muuttuvassa toimintaympäristössä? Kuinka aluehallinnon uudistukset vaikuttavat lomitusjärjestelmään? Millainen vaihtoehto lomitusyrittäjyys on maaseudulla työllistymisessä? Tilaisuus on osallistujille […]
Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille -koulutuspäivä
JAMKAmmattikeittiöillä on pulaa luomulihasta. Miten yhteistyöhön ammattikeittiöiden kanssa? Koulutuspäivä on suunnattu luomulihantuottajille ja luomulihantuotantoa suunnitteleville. Koulutus on osa Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille ja ravintoloille –pienryhmän toimintaa, mutta avoin myös muille asiasta […]