Neulo ja osallistu #retkisukka-kilpailuun 7.2.-2.4.2018

Pitävätkö sinun neulomasi villasukat varpaat lämpiminä retkellä? Lataa kuva neulomistasi sukista, kerro minne & miksi haluaisit luontoretkelle Keski-Suomessa ja voit voittaa!  Jos et ole neulojaihmisiä, voit äänestää suosikkiasi kilpailun verkkosivulla, […]

Luomuperuskurssi jatkuu

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, luonnonvara- ja ympäristöala Uuraistentie 240, Saarijärvi

Luomuperuskurssi jatkuu Paikka:     Pohjoisen Keski-Suomen oppimiskeskus, luonnonvara-ala,Uuraistentie 240, 43130 Tarvaala, Viispiippunen luokka 6.   Torstai 22.3. TALOUS- JA TUKIPÄIVÄ Eeva-Liisa Neuvonen Keski-Suomen Ely-keskus Luomutuotannon kannattavuus ja talousasiat tuki, lisähinta […]

Maissi säilörehuna, osa 3., Tarvaala Saarijärvi

JAMK

Maissi säilörehuna -teema jatkuu tarkemmalla tutustumisella lajikkeisiin. Paikkana on JAMK Biotalousinstituutti Saarijärvellä Tarvaalassa. Päivän on osallistujille ilmainen, lounas omakustanteinen. Ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 16.3.2018 mennessä, susanna.lahnamaki-kivela@jamk.fi tai 040 725 6603.

Uusia tuulia maaseutuyrittäjyyteen

Biotalousinstituutti/ Teams-etäyhteys Tuumalantie 17, Tarvaala (Saarijärvi), Keski-Suomi, Suomi

Maatalouden tuotanto- ja työvoimarakenne ovat voimakkaassa muutoksessa. Kuinka markkinoida maatilojen työtä, tuotteita ja palveluja muuttuvassa toimintaympäristössä? Kuinka aluehallinnon uudistukset vaikuttavat lomitusjärjestelmään? Millainen vaihtoehto lomitusyrittäjyys on maaseudulla työllistymisessä? Tilaisuus on osallistujille […]

Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille -koulutuspäivä

JAMK

Ammattikeittiöillä on pulaa luomulihasta. Miten yhteistyöhön ammattikeittiöiden kanssa? Koulutuspäivä on suunnattu luomulihantuottajille ja luomulihantuotantoa suunnitteleville. Koulutus on osa Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille ja ravintoloille –pienryhmän toimintaa, mutta avoin myös muille asiasta […]

10€

Lean Lihanautatilalla

Mitä on Lean? Miten voin hyötyä Leanin työkaluista? Ja mitä se tarkoittaa käytännössä lihanautatilalla? Miten ”Vähemmän on enemmän” –ajatus sopii tilallesi? Tervetuloa mukaan kiinnostavaan päivään Jyväskylän Korpilahdelle, jossa käydään läpi Leanin perusperiaatteita […]

Infotilaisuus pakurista ja pakurin viljelystä

JAMK, Dynamo, Piippukatu 2, Jyväskylä Piippukatu 2, Jyväskylä, Suomi

Luonnosta lautaselle -hanke järjestää infotilaisuuden pakurista ja pakurin viljelystä.

Vapaa pääsy

Nahjuksen keskusteluillat 2018, osa 2

Kalmarin Nahjuksen kylätalo Nahjuksenraitti 12, Saarijärvi, Keski-Suomi, Suomi

Nahjuksen kylätalolla (Nahjuksenraitti 12, Saarijärvi) järjestetään keväällä 2018 keskusteluiltojen sarja. Juttelemme asiantuntija-alustusten virittämänä ajankohtaisista asioista herätellen pohdintoja maaseudun, maakunnan ja Suomen tilasta. Keskiviikkona 28.3. keskustelua virittää Keski-Suomen Ely-keskuksen johtaja Pasi […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös