Käynnissä oleva

#retkeilyKS Missä sinun luontosi luuraa -videokisa

Osallistu #retkeilyKS-videokilpailuun! Videokuvaa oma luontokokemuksesi, jossa näkyy juuri sinulle tärkeä tai tärkeitä asioita keskisuomalaisessa luonnossa. Kisa-aika 21.4.-5.8.2018. Lisätiedot ja osallistu osoitteessa aitomaaseutu.fi/retkeilykskisa

Opintomatka Unkariin

Luonnosta lautaselle -hanke järjestää luonnontuoteaiheisen opintomatkan Budapestin seudulle. Matka on suunnattu keskisuomalaisille maaseutualueilla toimiville luonnontuotteiden alkutuotannon ja jalostuksen alalla toimiville yrityksille sekä muille toimijoille, kuten luonnontuotteiden poimijoille. Käyntikohteita neljän päivän opintomatkalla ovat mm yrttiviljelmät, yrttejä keräävät ja jalostavat yritykset sekä myymälät. Lähde mukaan!

688€

Maatilan sopimukset -teematilaisuus

Juhlatalo Majakoski Kankaanpäänranta 5, Jyväskylä

Tilaisuudessa tarjolla tietoa maatilan henkilöihin ja yritystoimintaan liittyvistä sopimuksista. Esillä mm. perheoikeudelliset sopimukset avio-ehto, testamentit, edunvalvontavaltuus sekä maatilan tuotantoon liittyvät sopimukset. Tavoitteena on oppia turvaamaan maatilayrityksen toimintaedellytykset, ennakoimaan mahdollisia ongelmatilanteita ja välttämään sekavia riitatapauksia.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös