Villiyrteistä bisnestä webinaari

Webinaarin ohjelma Luonnontuotteiden sallittu kaupallinen käyttö ja luomukeruualueiden tilanne, toiminnanjohtaja Birgitta Partanen Arktiset Aromit ry Keruutuotteiden verotus ja Metsään.fi -palvelun esittely, projektipäällikkö Juha Vornanen Metsäkeskus Kokemuksia villiyrttien keruusta ja myynnistä, keruutuotepoimija Pauliina Silvennoinen Ostajan edustaja kertoo mitä villiyrttejä ostaa, missä muodossa ja millaisia määriä. Webinaari pidetään Microsoft Teams:n kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja kirjautumisohjeet. Omalla […]

35euroa

HuhtikuunHevos -infot: Hevosihmisten viranomaisilta (mm. pitopaikkarekisteri, kuljetusluvat, hevospassi)

Zoom-etäyhteys

PÄMÄ-hanke ja Keski-Suomen Hevosjalotus-liitto järjestävät huhtikuussa 2020 verkossa hevostalous -infoja. Tervetuloa lämpimästi mukaan oppimaan uutta!   Ke 8.4.2020 klo 18-20 Tamman valmistautuminen synnytykseen ja varsan alkutaival, hevossairauksien erikoiseläinlääkäri Tiina Eskonen, Hevosklinikka Laukaa Ke 15.4.2020 klo 18-20 Internetin hyödyntäminen jalostuvalinnoissa, sukuasiantuntija Henrikki Halme Ti 21.4.2020 klo 18-20 Siitostammojen ruokinta ja lähestyvä laidunkausi, ruokinta-asiantuntija FT Elena Autio Ti […]

Vapaa pääsy

Älykkäät maaseudut –webinaari

Tervetuloa Älykkäät maaseudut –webinaariin 29.4.2020!   Yhteinen maatalouspolitiikka tuo EU:n lähelle sinua tulevaisuudessakin. Miten seuraavalla EU-rahoituskaudella tulisi priorisoida maaseudun kehittämisen ja maatalouden toimenpiteitä sekä miten varoja tulee ohjata? Mitä uudistuva ja monipuolinen maaseutu tarvitsee?   EU-rahoituskauden valmistelu jatkuu sekä EU- että kansallisella tasolla. Valmistelu on aloitettu myös ELY-keskuksien ja Leader-ryhmien alueilla. Alueellista ja paikallista suunnittelutyötä […]

Julkiskeittiöiden lähiruoan käytön muutos ja sen aluetaloudelliset vaikutukset -webinaari

MAHVA -hanke järjestää: Tervetuloa kuuntelemaan helmikuussa 2020 julkaistun selvityksen tuloksia julkiskeittiöiden lähiruoan käytön muutoksesta ja sen aluetaloudellisista vaikutuksista! Lähiruoan käyttöä on pyritty Suomessa edistämään monin eri keinoin jo pitkään: on esimerkiksi asetettu erilaisia tavoitteita, otettu lähiruoka osaksi strategioita, tiedotettu aiheesta ja tehty erilaisia oppaita. Lähiruoasta on siis puhuttu viime vuosina ja vuosikymmeninä paljon, myös julkiskeittiösektorilla. […]

Rehuntuotantokausi edessä: Miten teen hyvää säilörehua?

Ohjelma: Hyvä kasvualusta nurmelle Nurmen perustaminen Säilörehun korjuu ja säilöntä Kouluttajina Erkki Vihonen ja  Sari Vallinhovi, ProAgria Etelä-Pohjanmaa. Huom! Koulutus järjestetään kokonaan etäkoulutuksena Zoom-järjestelmän kautta koronavirustilanteesta johtuen. Vaikka koulutamme etänä, pyrimme tuomaan koulutukseen havainnollistavia esimerkkejä maastosta sekä vuorovaikutuksellisuutta etäyhteysjärjestelmien sallimissa puitteissa.   Koulutuksen hinta on 30€.   Lisätietoja ja ilmoittautumiset ma 27.4.2020 mennessä marianne.niinikoski(at)jamk.fi tai […]

30€

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen virtuaalinen opintomatka

Lähde tutustumaan luonnontuotealan yrityksiin mukavasti kotoa käsin! Tutustumme kolmen luonnontuotealan yrityksen toimintaan. Forest Foody on verkossa toimiva markkinapaikka. Forest Foodyn kautta saa luonnonantimia, keruupalveluja ja artesaanituotteita suoraan kauppiaalta. Yrityksen toimintaa esittelee Jenni Kähkönen. Savolan maatilan toimialaan kuuluu erikoiskasviviljelyä, luonnonkasvien keruuta ja Green care toimintaa. Lappajärvellä sijaitsevan tilan toimintaa esittelee Krista Savola. Kolmas kohde selviää myöhemmin. […]

35euroa

Webinaarisarja mehiläistuotteista elintarvikkeissa, Osa 1

Hunaja on mahtava elintarvike. Yhdistämällä sitä muihin raaka-aineisiin saadaan hunajan monipuolisia ominaisuuksia siirrettyä myös muihin tuotteisiin. Myös siitepölyä, pergaa, propolista ja emomaitoa voidaan yhdistää monella tavalla hunajan lisäksi muihinkin raaka-aineisiin. Sarjan ensimmäisessä webinaarissa tutkitaan, millaisissa elintarvikkeissa mehiläistuotteita voi käyttää.

Laidunnussuunnittelu ja loistilanteen hallinta laidunkaudella -verkkokoulutus

Miksi laidunnusta kannattaa suunnitella, miten se tehdään ja mitä hyötyä siitä on? Entä kuinka hallitaan loistilannetta laidunkaudella? Näistä asioista LaTu-hankkeen verkkoluennolla kouluttamassa Lammasmaailman eläinlääkäri Johanna Rautiainen. Koulutus järjestetään Zoom-etäyhteydellä. Linkin saa ilmoittautumalla. Koulutuksen hinta 20 €/hlö. Ilmoittautumiset mieluiten oheisen Webropol-linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/F908D60BF4C9B0CA Lisätietoja marianne.niinikoski(at)jamk.fi tai 040 183 7085   Tapahtumia järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja ProAgria […]

20€
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös