Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Webinaarisarja mehiläistuotteista elintarvikkeissa, Osa 1

7 toukokuun, 2020 @ 18:00 - 20:00

Kahden webinaarin tietopaketti mehiläistuotteiden käytöstä elintarvikkeissa

Hunaja on mahtava elintarvike. Yhdistämällä sitä muihin raaka-aineisiin saadaan hunajan monipuolisia ominaisuuksia siirrettyä myös muihin tuotteisiin. Myös siitepölyä, pergaa, propolista ja emomaitoa voidaan yhdistää monella tavalla hunajan lisäksi muihinkin raaka-aineisiin. Ensimmäisessä webinaarissa tutkitaan, millaisissa elintarvikkeissa mehiläistuotteita voi käyttää. Hunajan ja muiden mehiläistuotteiden peruskäsittely ei vaadi elintarviketiloja. Tilanne kuitenkin muuttuu, jos niistä aletaan valmistamaan elintarvikkeita muiden raaka-aineiden kanssa. Siksi toinen webinaari keskittyy selvittämään, miten lainsäädäntö tulee huomioida elintarvikkeiden valmistuksessa.

Jos sinulla on jo koulutuksen aiheisiin liittyviä kysymyksiä, voit lähettää niitä kouluttajille etukäteen täältä tai Annelin sähköpostiin: anneli.salonen@hunaja.net

Webinaarit

  • 7.5. klo 18-20. Millaisia elintarvikkeita mehiläistuotteista voi valmistaa – ideoita ja unelmia, Anneli Salonen, SML
  • 13.5. klo 18-20. Pienimuotoinen elintarvikkeiden valmistus: millaisia asioita pitää elintarvikelainsäädännön kannalta huomioida, jos halutaan valmistaa pienimuotoisesti elintarvikkeita, Jaana Elo, Koko Palvelut OY.

Tiedustelut webinaareista: anneli.salonen@hunaja.net, 050 4706411

Ilmoittaudu tästä!

Tiedot

Päivämäärä:
7 toukokuun, 2020
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:
Asiasanat:
, , ,
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös