Tasteful by Sauna from Finland -työpaja: Saunamakutasting ja saunatuotekori

Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä, Suomi

Tervetuloa mukaan Tasteful by Sauna from Finland -työpajaan! Jyväskylässä Hotelli Albassa 3.9. pidettävään työpajaan ovat tervetulleita kaikki ne yritykset, jotka ovat kiinnostuneita omien elintarvike-, ruuanvalmistus- ja kattaustuotteidensa konseptoinnista osaksi suomalaista saunaelämystä. Tervetulleita ovat myös matkailuyritykset, jotka haluavat kehittää ruoka- ja juomatarjoilua osaksi saunapalveluita. Työpajan tavoitteena on: maistella erilaisia elintarvikkeita ja tutustua kattaus-, paketointi- ja ruoanlaittotuotteisiin […]

Suomalaisen ruoan päivä 4.9.

Maailman ensimmäistä Suomalaisen ruoan päivää vietettiin viime vuonna. Vaikka Suomalaisen ruoan päivä on joka päivä, aivan erityisesti sitä vietetään jälleen 4.9. Laita päivä kalenteriisi ylös! Lue lisää!

Pöllöparlamentti 7.9.2020

Nukula Piililäntie 71, Oravasaari, Suomi

Pöllöparlamentin tapaaminen järjestetään Toivakan Oravasaaressa Nukulassa ma 7.9.2020 klo 13-16. Tiedossa on mukavaa yhdessäoloa työhyvinvoinnin merkeissä, ja säiden salliessa ollaan ulkona. Ilmoittauduthan mukaan to 27.8. mennessä!

PÄMÄ-info: Lampaasta “villoja”

Tuumalantie 17, 43130 Tarvaala Tuumalantie 17, Tarvaala, Keski-Suomi, Suomi

- Villatuotteiden tuotantoketjut, käsityöopettaja Kaisa Piesanen - Lampaanmaidosta Bäätelöä, lampuri Siri Taalas, Pekkolan tila - Suomenlampaanvillasta huovutuslevyjä, hahtuvalankaa ja villanappuloita - myös kansainvälisille markkinoille, yrittäjä Eeva Piesala, Piiku Oy - Maalta maailmalle - Pöytyältä Pariisiin, toimitusjohtaja Anna Rauhansuu, Myssyfarmi Oy Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteyden välityksellä. Ilmoittautumiset 7.9.2020 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/D0A0407C2EFDBBBE Lisätietoja: Hanna Kaihlajärvi hanna.kaihlajarvi@jamk.fi puh. […]

Vapaa pääsy

Paikallista ruokaa julkiselle lautaselle – rahat omalle alueelle

Tule mukaan 9.9. 2020 klo 14 Kuntamarkkinoilla järjestämäämme etäseminaariin. Saat konkreettisia esimerkkejä uusista tavoista saada alueellista ruokaa kunnan keittiöön innovatiivisen tuotekehityksen ja kumppanuuden sekä tuottajille ja pk-yrityksille räätälöidyn dynaamisen hankintajärjestelmän avulla. Seminaarin avaa Etelä-Pohjanmaan liiton maakuntajohtaja Asko Peltola. Seminaariesityksen järjestää maa- ja metsätalousministeriö yhteistyössä EkoCentrian kanssa. Osallistuminen on ilmaista, mutta edellyttää ilmoittautumisen. Ilmoittaudu Kuntamarkkinat.fi/info -verkkosivulla. […]

Valtakunnallinen Osta tilalta! -päivä 12.9.

Valtakunnallinen Osta Tilalta! -päivä järjestetään 12.9.2020 viidennen kerran, juhlien ruoan tuottajia ja lähiruokaa. Lähde mukaan järjestämään tai osallistumaan! Lue lisää!

Hankasalmen sadonkorjuujuhlat 2020

Tervetuloa viikonlopun viettoon Hankasalmelle läheltä ja kaukaa! Hankasalmi kutsuu! -hankkeen järjestämä sadonkorjuujuhlaviikonloppu pidetään 12.-13.9.2020. Juhlien tarkoituksena on juhlistaa satokautta ja maatilojen työpanosta koko paikkakunnan voimin. Viikonlopun aikana tapahtuman kävijät jalkautuvat maatiloille, käsityöläisten työtiloihin ja kotipaikkakunnan jopa unohdettuihin kauniisiin miljöihin. Asiakkaat pääsevät näkemään maaseutuelinkeinojen ainutlaatuiset puolet, puitteet ja vahvuudet suoraan siellä, missä elinkeinoa harjoitetaan. Sadonkorjuujuhlilla voit: […]

Biotalouskampuspäivä

Biotalouskampuspäivä  lauantaina 12.9.2020! HUOM! Tällä kertaa tapahtuma toteutetaan verkossa! Tänä vuonna joudutaan luopumaan varsinaisesta yleisötapahtumasta, mutta kampuksen toimintaa esitellään verkon välityksellä (verkkosivuilla ja Facebookissa).   Teemana on Green Tarvaala, mikä pitää sisällään kestävää kehitystä, luonnon monimuotoisuutta ja innovatiivisia ratkaisuja tämän päivän ja tulevaisuuden haasteisiin – historiaa ja perinteitä unohtamatta. Yritykset ja yhteisöt voivat osallistua päivään näytteilleasettajana […]

Ruokasienet tutuiksi -etätilaisuus

Ruokasienet tutuiksi! Opi tunnistamaan tatit, rouskut, haperot, vahverot ja muut hyvät ruokasienet! Etänä järjestettävässä tilaisuudessa tutustutaan metsissämme kasvaviin hyviin ruokasieniin, opetellaan niiden tunnistusta, käydään läpi oikeaa käsittelyä sekä annetaan hyviä vinkkejä sienten käyttöön. Asiantuntijoina keruutuotetarkastaja Anni Rintoo ja sieniseuvoja, elintarvikeasantuntija Mirja Pummila. Osallistumismaksu 35 euroa. Tilaisuus järjestetään etänä Teams:n kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja kirjautumisohjeet. […]

35euroa

Kohti kannattavampaa kotimaista villaketjua -paneelikeskustelu

BioPaavo Kauppakatu 5, Saarijärvi, Suomi

Miksi ulkomailta rahdataan Suomeen raaka-ainetta, jota täällä hävitetään polttamalla? Miksi kotimaista villaa ei saada jatkojalostukseen, vaikka sitä tuotetaan vuosittain satojatuhansia kiloja? Kysyntää ja tarjontaa on, kuinka ne saadaan kohtaamaan kannattavasti? Muun muassa näitä asioita lähdemme ratkomaan RDI2CluB -hankkeen järjestämässä paneelikeskustelussa. Tervetuloa seuraamaan keskustelua kotimaisen villaketjun kannattavuudesta tiistaina 15.9. klo. 13-15, Saarijärvelle biotalouden yrityskiihdyttämö BioPaavoon , […]

Näin myyt niille idiooteille -webinaari

Oletko huomannut, että joillekin sinun on helppo myydä ideasi, tuotteesi tai palvelusi, mutta toisille ei? Moni on lukenut kirjan Idiootit ympärilläni, jossa jaetaan ihmiset neljään eri väriin heidän vuorovaikutustyyliensä perusteella. Provosoivasta nimestä huolimatta yksikään vuorovaikutusteoria ei pidä toista tyyliä huonompana kuin toista, tyylit ovat vain erilaisia. Yrittäjälle, jonka on myytävä palveluaan tai tuotteitaan, on tärkeää […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös