Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Biotalouskampuspäivä

12 syyskuun, 2020

Biotalouskampuspäivä  lauantaina 12.9.2020!

HUOM! Tällä kertaa tapahtuma toteutetaan verkossa! Tänä vuonna joudutaan luopumaan varsinaisesta yleisötapahtumasta, mutta kampuksen toimintaa esitellään verkon välityksellä (verkkosivuilla ja Facebookissa).

 

Teemana on Green Tarvaala, mikä pitää sisällään kestävää kehitystä, luonnon monimuotoisuutta ja innovatiivisia ratkaisuja tämän päivän ja tulevaisuuden haasteisiin – historiaa ja perinteitä unohtamatta.

Yritykset ja yhteisöt voivat osallistua päivään näytteilleasettajana Maalaismarkkinoilla, Teknologiatorilla ja / tai esittelypisteellä sisätiloissa. Maalaismarkkinat toteutetaan POKEn päärakennuksen ja Sinisen talon pihapiirissä, Teknologiatori Biotalousinstituutin ja Forestorin pihapiirissä, ja sisätilojen esittelypisteitä löytyy eri puolilta kampusta. Osallistuminen ei maksa mitään! Samana päivänä on myös Osta tilalta -päivä.

Mikäli haluat osallistua Biotalouskampuksen Maalaismarkkinoille, mutta et itse pääse paikalle myymään tuotteitasi, JAMKin opiskelijat voivat auttaa pientä korvausta vastaan.

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi tästä!

Tapahtumapaikka: Uuraistentie 240 & Tuumalantie 17
43130 Tarvaala (Saarijärvi)


Tiedot

Päivämäärä:
12 syyskuun, 2020
Tapahtumaluokat:
, ,
Asiasanat:
, , , , ,
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös