PÄMÄ-info: Mitä tyhjille tuotantorakennuksille?

Zoom-etäyhteys

- Video: Maidontuotantotiloista tuoremehuasema ja marjankäsittelytilat - yrittäjät Esko ja Terttu Hakala, Puskianmäen tila - Maaseudun yritystuet rakennusinvestoinneissa - yritysasiantuntija Panu Kässi, Keski-Suomen ELY-keskus - Navetasta elokuvateatteriksi, yrittäjä Matti Kakko, Navettakino - Naudat vaihtuivat koiriin, yrittäjä Mirja Oikari, Jakolan tila - Juhlat kivinavetassa - yrittäjä Hanna Hautamäki, Lemettilän tila Tilaisuus järjestetään etäyhteyden välityksellä, saat linkin […]

Vapaa pääsy

PuroMeetti neljällä paikkakunnalla, päivä 1

Pienistä puroista suuria väyliä -hanke tuo suomalaiset viennistä kiinnostuneet elintarvikeyrittäjät yhteen. 1. PuroMeetti “Yhteistyön etsijät kohtaavat” järjestetään neljällä paikkakunnalla Helsinki, Mikkeli, Tampere ja Rovaniemi 29.10. klo 12-17. Tilaisuus on matchmaking-tapahtuma yrityksille ja siihen on mahdollista osallistua myös etänäyhteydellä. Ilmoittautumiset: www.puronetti.fi Laita kalenteriin myös jo vuoden 2021 tapahtumat: 2. PuroMeetti 10.2.2021 klo 12 – 17 Helsinki, […]

Pöllöparlamentti 2.11.2020

Pöllöparlamentin tapaaminen järjestetään maanantaina 2.11.2020 klo 12-15. Paikka ja ohjelma tarkentuvat tuonnempana.

Onnistunutta yritystoimintaa korona-aikana?

netissä , Suomi

Korona toi mukanaan monenlaisia haasteita maaseudun yrittäjille. Miten pienyritykset ovat kääntäneet haasteen voitokseen? Vierailevina puhujina maaseutuyrittäjiä ja yritysasiantuntijoita: Jukkola Foods Marjatta Räsänen, Yritysasiantuntija, Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Itä-Suomi Niemelän Lammastila Ilmoittautumiset 1.11. mennessä: Mirja Pummila mirja.pummila@maajakotitalousnaiset.fi 0400 932 054 Ilmoittautuneille lähetetään Microsoft Teams linkki, jolla tapahtumaan pääsee osallistumaan sekä liittymisohjeet.   Tapahtuman järjestää KOTO-hanke […]

Onlineyritystreffit by Digi & Game Center

Tervetuloa Digi & Game Centerin onlineyritystreffeille ke 4.11. klo 13-17 - täysin etänä! Tapahtuma on suunnattu kaikille yrityksille toimialasta tai koosta riippumatta.

Recurring

Viestintäkoulutuksia marraskuussa: videoiden teko, Google-työkalut ja infograafien teko

Marraskuun tiistai-iltoina järjestetään hyödyllisiä koulutuksia avuksi vaikkapa viestintätyöhön. Videoiden suunnittelu ja teko älykännyköillä otetaan haltuun tiistaina 10.11. Tiistaina 17.11. opitaan puolestaan miten hyödynnetään Googlen erilaisia ilmaisia työkaluja viestintätyössä. Viimeisenä tiistaina 24.11. aiheena on infograafien tekeminen. Kaikki koulutukset järjestetään verkossa ja ne alkavat kello16. Maksuttomat webinaarit järjestävät Digisti kylässä ja Sykettä2 -hankkeet. Tervetuloa mukaan! Koulutukset on […]

Ruokintakoulutus

Elinkeinotalo Huhtalantie 2, Seinäjoki, Suomi

Koulutuksen ohjelma: 10.00-10.45 Säilörehu ja pötsintoiminta-märehtijän pötsi muuttaa nurmen lihaksi - Sini Sillanpää, ProAgria Etelä-Pohjanmaa  10.45-11.30 Onnistu appeella- vinkit aperuokintaan, hyödyt ja haitat - Sanni Nikkola, maitotila-asiantuntija APE expertti, ProAgria Etelä-Pohjanmaa 11.30-12.00 Tuotosvaiheen mukainen ruokinta- kuntoluokan vaikutus talouteen - Milla Alanco-Ollqvist ProAgria Etelä-Pohjanmaa  12.00-12.45 Lounastauko (omakustanne) 12.45- 14.15 Lampaiden ruokintaan sopivat rehut - Feedex, Hankkija, Kinnusen Mylly 14.15- 14.30 Kahvitauko […]

40€

Maaseutuyrittäjän varautuminen poikkeusaikana – onko lakiasiasi kunnossa?

netissä , Suomi

Miten varautua maaseutuyrityksessä yllättäviin tilanteisiin (esim. sairaus, kuolema, avioero). Luennoitsijana asianajaja Elina Saari, Asianajotoimisto Urtti & Toiviainen Oy. Elina on erikoistunut mm. perhe- ja perintöoikeuteen, edunvalvontavaltuutuksiin ja testamentteihin sekä perintöveroasioihin. Ilmoittautumiset 9.11. mennessä: Mirja Pummila mirja.pummila@maajakotitalousnaiset.fi 0400 932 054 Ilmoittautuneille lähetetään Microsoft Teams linkki, jolla tapahtumaan pääsee osallistumaan sekä liittymisohjeet. Tapahtuman järjestää KOTO-hanke (Keski-Suomen Maaseudun […]

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen Virtuaalinen opintomatka

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen virtuaalisella opintomatkalla pääsemme tutustumaan kolmen luonnontuotteita hyödyntävän yrityksen toimintaan. Vierailukohteemme ovat: Käsintehtyjä saippuoita valmistava Artanttila Laukaasta, Pekka Anttila. Suklaakonvehteja tekevä Oma Makia Torniosta, Kristiina Pääkkö. Erilaisista luonnonraaka-aineista tuotteita valmistava ja Artesaaniruoka SM -kilpailuissa palkintoja saanut saarijärveläinen Crenoco Green, Visa Törmälä. Osallistumismaksu 35 euroa. Tilaisuus järjestetään Teams:n kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja -ohjeet. […]

35euroa
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös