- Tämä tapahtuma on mennyt.
Ammattikeittiöt: onnistumisia ja haasteita – tahto ja asenne kuntoon (Luomupäivät)
4 marraskuun, 2020 @ 09:00 - 12:30
Tapahtuma navigointi
Osana valtakunnallisia Luomupäiviä (3. – 4.11.) järjestettävä Ammattikeittiöt: onnistumisia ja haasteita – tahto ja asenne kuntoon -tilaisuus keskiviikkona 4.11. klo 9 – 12.30. Tilaisuus järjestetään verkkotapahtumana.
Aamupäivän aikana perehdytään asioihin niin luomuyrittäjän kuin ostajan näkökulmasta.
Tilaisuuden ohjelma:
Puheenjohtaja: Jaana Elo, Luomuliitto
Elintarvikkeiden erikoistuotteet -hankinta, paikallisia luomutuotteita julkiselle sektorille, Kouvolan ruokapalveluiden hankinta-case, Anu Arolaakso, projektipäällikkö, Savon koulutuskuntayhtymä
Innovatiivisesti luomutuotteita julkisille ruokapalveluille. Mitä tarkoittaa innovatiivinen hankintakumppanuus? Sinikka Pussinen, palvelusuunnittelija, Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy
Tuottajan näkökulma yhteistyöstä ammattikeittiöiden kanssa, Pasi Tamminen, toimitusjohtaja, Lihatukku Harri Tamminen Oy
Vinkkejä pk-yrityksille, miten luomutuotteet saadaan tukkuvalikoimaan, Etta Tuokkola, tuotepäällikkö, Kespro
Hevi-tuotteiden jatkojalostuksella merkittävä rooli ammattikeittiöiden luomun käytön lisäämisessä, Ulla Kojonkoski, Tuoreverkko Oy
Hilma ja koulujakelutuki – Kuka, mikä ja miksi? Anu Arolaakso, projektipäällikkö, Savon koulutuskuntayhtymä
Ilmoittautuminen Luomupäiville 30.10. mennessä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9xCOYUnmQNRAJum3YJp0tNa32N81zKN_qPNYNY_biXXpXrQ/viewform
Ilmoittautuneille lähetetään linkki tapahtumaan tapahtumaa edeltävänä päivänä.
Tapahtuman järjestävät: Luomuliitto, Luomuinstituutti, ProAgria Itä-Suomi, Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa (ELLI) -hanke, KUMAKKA – Kumppanuusmaataloudella kestävyyttä, kilpailukykyä ja maatalouden arvostusta -hanke, Maaseudun toimijoiden hankintaosaaminen vahvaksi – MAHVA -hanke sekä Savo-Karjalan luomuyhdistys.
Ilmoittaudu mukaan Luomupäiville