Ruokasektorin tulevaisuustärskyt – webinaari: Visioita vesiviisauteen

Ruoka-ala on vesi-intensiivinen toimiala. Viljely, karjatalous ja elintarvikkeiden valmistaminen on mahdotonta ilman riittävää ja laadukasta vettä. Vesijalanjälki nousee hiilijalanjäljen lisäksi yhdeksi tuotannon kestävyyskriteeriksi. Ruokaketjun Tulevaisuustärskyjen webinaarin aiheena on Visioita vesiviisauteen. Tilaisuus […]

Recurring

Virtuaalinen tietoiskusarjan “Mitä koronan jälkeen?”

Keski-Suomen ELY-keskus järjestää yhteistyössä TE-palvelujen kanssa syksyn lopuksi virtuaalisen tietoiskusarjan "Mitä koronan jälkeen?" aina maanantaisin klo 15 eteenpäin 2.11.2020 alkaen. Tietoiskut on tarkoitettu kaikille yrityskentän parissa työskenteleville – esimerkiksi niin […]

Biotalousfoorumi Keski-Suomi

Maa- ja metsätalousministeriö ja työ- ja elinkeinoministeriö järjestävät syksyn kuluessa sarjan alueellisia biotalousfoorumeita, jotka toteutetaan webinaarimuodossa. Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä maakuntaliittojen ja muiden alueellisten toimijoiden kanssa. Tilaisuuksien toivotaan kerryttävän näkemyksiä siitä, […]

Luonnontuotepäivät etäyhteydellä

Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen tapahtuma järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti verkossa. Seminaarissa tarkastellaan tällä kertaa Pohjois-Savon toimintaan tutustumisen lisäksi erityisesti luonnontuotteiden terveys- ja hyvinvointihyötyjen tuotteistamista, kestävää ja laadukasta tuotantoketjua sekä laatua ja […]

Miksi verkkokauppa – Kenelle, mitä, miten?

netissä , Suomi

Ruokatuotteita ja -palveluja myyville yrityksille on tarjolla hyviä vaihtoehtoja mahdollisuuksia verkkokaupan käynnistämiseen. Webinaarissa kuulet mitä kaikkea huomioitavaa ja käytännön asioita liittyy verkkokaupan perustamiseen. Ohjelma ja luennoitsijat: 17.00-18.30 Miksi kannattaa perustaa […]

Pakastekuivaus elintarvike- ja luonnontuotetuotannossa -webinaari

Pakastekuivausteknologian kiinnostavuutta ja investointihalukkuutta selvitettiin Itä-Suomessa kesällä 2020. Selvityksestä saatujen rohkaisevien tulosten pohjalta järjestetään kaikille aiheesta kiinnostuneille avoin webinaari, jossa perehdytään pakastekuivausmenetelmään ja kuullaan mitä mahdollisuuksia menetelmällä voidaan saavuttaa elintarvike- […]

Voimaa verkostoista -webinaari ma 23.11.2020 klo 13-15

työootyöVerkostoissa toimiminen on yksi maaseudun kehittämisen voimavara. Millaista on tuloksekas ja vaikuttava verkostotyö? Miten voimme kehittyä verkostojen rakentajina? Miten viedä pitkään toiminut verkosto seuraavalle tasolle? Webinaarissa esitellään erilaisia verkostoja sekä […]

Ravintolan hävikki hyödyksi! -webinaari

Näin myyt tai luovutat ravintolan tai ruokapalveluyksikön hävikkiä Hävikin synnyn ehkäisy on tärkeintä, mutta aina hävikkiä ei voida estää. Euroopan jätteen vähentämisen viikolla järjestettävässä webinaarissa kuulet kokemuksia hävikin myynnistä ja […]

Miten parannat työarkea metsä- ja luontopalveluyrityksessäsi?

Lehtolan koulu Vartejärventie 122, Saarijärvi, Suomi

Aika: 25.11.2020, klo 8.30 –12.00 Paikka: Lehtolan koulu, Vartejärventie 122, 43240 Lehtola Turhien sairauslomien välttäminen on jokaisen yrittäjän ja työntekijän tavoitteena. Jokainen voi osaltaan vaikuttaaa myös työhyvinvointiin. Voisiko oikeanlainen taukoliikunta, […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös