Food hack by Biobord Follow-up workshop

Save the date!   ConnectedByBiobord -hankkeen Food hack osa 2 järjestetään 28.04.2021, kaikille avoin osuus on klo 09:00 - 11:30. Tapahtuma järjestetään Zoomissa ja ohjelma on englanniksi, ohjelma tarkentuu lähempänä […]

Elintarvikealan vientivalmennus

Ruokaviraston vientijaoston ja Food from Finlandin yhteinen vientivalmennus tiistaina 13.4. klo 9-11 tarjoaa ajankohtaisia asioita elintarvikealan viennistä. Tilaisuus järjestetään webinaarina. Tilaisuus on suunnattu erityisesti elintarvikevientiä suunnitteleville tai vientiä jo harjoittaville pk-yrityksille

Ilmastonmuutos, kunta ja kuntalainen -työpaja, keskisuuret keskisuomalaiset kunnat

Ilmastonmuutos, kunta ja kuntalainen -työpaja tiistaina 13.4. klo 16-18 on suunnattu keskisuurten keskisuomalaisten kuntien (Hankasalmi, Joutsa, Karstula, Petäjävesi, Pihtipudas, Uurainen, Viitasaari) asukkaille, työntekijöille ja luottamushenkilöille. Työpajassa ideoidaan tapoja kehittää kuntia ilmastonäkökulmasta sekä tapoja ottaa kuntalaiset mukaan ilmastotyöhön. Mukaan mahtuu 12 kuntalaista ja 12 kuntien työntekijää ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kotipuutarhan perustaminen -etäkurssi osa 2/3 (Lavaviljelyn aloittaminen)

netissä , Suomi

Perehdy kotipuutarhan perustamisen vaiheisiin taimien esikasvatuksesta kasvulavojen perustamiseen ja taimien ulos istuttamiseen. Opettaja toimii ProAgrian erikoisviljelyasiantuntija Riitta Peräinen. Kurssi järjestetään Microsoft Teams -tapahtumana, jossa osallistujilla on mahdollisuus keskustella kurssin aikana ja […]

30€

Arjen valinnat ilmastonäkökulmasta-työpaja keskisuomalaisille

14.4. klo 17-19 järjestettävä Arjen valinnat ilmastonäkökulmasta- työpaja toteutetaan osana Keski-Suomen liiton Maalaisjärkielämää-hankketta. Maksuttomaan työpajaan ovat tervetulleita kaikki elämäntapojen ilmastovaikutuksista kiinnostuneet keskisuomalaiset. Erityisesti mukaan toivotaan keskisuomalaisten maaseutumaisten kuntien asukkaita.

Luonnontuotteista lisäarvoa ruokapalveluihin -etätilaisuus

Teams-etäyhteys

Luonnontuotteista lisäarvoa ruokapalveluihin ja lisäansioita poimijoille. Tule kuulemaan kuinka luonnontuotteita (marjat, sienet, villiyrtit) käytetään ammattikeittiöissä. Esimerkkeinä kunnan ruokapalvelut, oppilaitos ja matkailuyritys. Ohjelma: Luonnontuotteiden käyttö ja kysyntä ammattikeittiöissä, hankepäällikkö Anu Arolaakso […]

35euroa

Terveet sorkat -hyvinvoiva lammas

Zoom-etäyhteys

Terveet sorkat ovat lampaan hyvinvoinnin kannalta tärkeässä roolissa. Lampaan sorkat kasvavat jatkuvasti pituutta, jolloin ne alkavat kääntymään myös sorkan alle. Terveiden sorkkien ylläpidossa ennaltaehkäisy onkin tärkeässä roolissa. Lampolan hyvät olosuhteet, […]

25€
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös