Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luonnontuotteista lisäarvoa ruokapalveluihin -etätilaisuus

14 huhtikuun, 2021 @ 17:00 - 19:00

| 35euroa

Luonnontuotteista lisäarvoa ruokapalveluihin ja lisäansioita poimijoille.

Tule kuulemaan kuinka luonnontuotteita (marjat, sienet, villiyrtit) käytetään ammattikeittiöissä. Esimerkkeinä kunnan ruokapalvelut, oppilaitos ja matkailuyritys.

Ohjelma:

  • Luonnontuotteiden käyttö ja kysyntä ammattikeittiöissä, hankepäällikkö Anu Arolaakso Ecocentria
  • Luonnontuotteet kunnan ruokapalveluissa, ravitsemispäällikkö Mirja Minkkinen Konnevesi
  • Luonnontuotteiden käyttö oppilaitoksessa, ruokapalvelupäällikkö Sari Nissinen Gradia
  • Matkailuyritys ja luonnontuotteet, Hannele Levävaara Nukula Oy
  • Kokemuksia villiyrttien poimimisesta ja myynnistä, villiyrttipoimija Pirjo Härkönen

Tilaisuus pidetään Microsoft Teams:n kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja ohjeet osallistumiseen.

Osallistumismaksu 35 euroa.

Tilaisuuden järjestää Luonnosta tuotteeksi -hanke. Hanketta rahoittaa Keski-Suomen Ely-keskus maaseuturahastosta.


Tiedot

Päivämäärä:
14 huhtikuun, 2021
Aika:
17:00 - 19:00
Hinta:
35euroa
Tapahtumaluokat:
,
Asiasanat:
Kotisivu:
https://www.maajakotitalousnaiset.fi/tapahtumat/luonnontuotteista-lisaarvoa-ruokapalveluihin-etatilaisuus-16530

Tapahtumapaikka

Teams-etäyhteys

Järjestäjä

Luonnosta tuotteeksi -hanke
Puhelin
043 826 9712
Sähköposti
anni.rintoo@maajakotitalousnaiset.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös