Keskisuomalaisia aitoja makuja ja elämyksiä Aitojen Makujen Yössä perjantaina 1.9.

Keskisuomalaisia aitoja makuja ja elämyksiä Aitojen Makujen Yössä perjantaina 1.9.

Ruokaelämykset ovat olennainen osa matkaa. Nyt niistä pääsevät nauttimaan kaikki halukkaat tulevan perjantain hiljalleen hämärtyvässä syyskuisessa illassa. Ruokamatkailua tarjoavat yritykset, joiden tarjonnassa maukkaaseen ruokaan yhdistyvät tarinat, paikallisuus ja aitous. Yhdessä tekeminen ja toiminnallisuus laajentavat ruokailun kaikilla aisteilla koettavaksi. Näitä mieleenpainuvia elämyksiä on tarjolla ensimmäistä kertaa järjestettävässä Aitojen Makujen Yössä, jonka tapahtumat eri puolella Keski-Suomea kutsuvat herkuttelemaan osallistujia läheltä ja kaukaa perjantaina 1.9. Kunkin tapahtuman kellonajat löytävät sivustolta www.aitojenmakujenyo.fi

”Aitojen Makujen Yö -konseptilla halutaan tehdä keskisuomalaista ruokamatkailua näkyväksi ja kannustaa niin yrityksiä kuin kuluttajiakin hyödyntämään maakunnan omaa tarjontaa. Keskisuomalaisessa ruokamatkailussa on paljon mahdollisuuksia ja annettavaa myös vaativille asiakkaille”, toteaa projektipäällikkö Leena Pölkki Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohankkeesta.

”Maukas, puhdas, paikallinen ruoka on yhä tärkeämpi osa lähi- ja kaukomatkailijoille tarjottavia palveluita niin ruoka-, matkailu-, hyvinvointi-, kulttuuri- kuin luovilla aloillakin. Tavoitteena on kasvattaa Aitojen Makujen Yö vuosittain toteutettavaksi, kuluttajia ja yrityksiä palvelevaksi ja laajalti tunnetuksi, laadukkaaksi, yhteistyötä ja yhteisöllisyyttäkin edistäväksi tapahtumaksi”, jatkaa Pölkki.

Keski-Suomen ensimmäisessä Aitojen Makujen Yössä voi herkutella musiikin tahdissa, laavulla lyhdyin valaistun polun päässä, luomumarjoja maistellen, eväsretkellä omenapuun alla tai virkistävän fatbike-ajelun lomassa. Neljä eri tapahtumaa Jämsässä, Oravasaaressa ja Leppävedellä ovat syntyneet usean toimijan yhteistyöllä. Ne kutsuvat kävijöitä nauttimaan syyskuun illasta ruokaelämyksistä nauttien.

Lue lisää: www.aitojenmakujenyo.fi > Tutustu Aitojen Makujen Yö -tapahtumiin

Lisätietoja:
Leena Pölkki, projektipäällikkö, 050 401 1894, leena.polkki@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoimintayksikkö

Aitojen Makujen Yö -tapahtuman järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoima Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio -yhteistyöhanke. Se saa rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskukselta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös