Keskisuomalaisten elintarvikeyritysten kansainvälistymisen ja kestävän kehityksen selvitys – vastaathan pe 25.10. mennessä!

Keskisuomalaisten elintarvikeyritysten kansainvälistymisen ja kestävän kehityksen selvitys – vastaathan pe 25.10. mennessä!

Oletko keskisuomalainen elintarvikealan yritys, tai onko teillä matkailun ohessa tarjolla myös ruokapalveluja? Kiinnostaisiko sinua kertoa mikä yrityksenne kansainvälistymisen ja kestävän kehityksen tilanne on?

Haluamme selvittää minkälaisena keskisuomalaiset elintarvikealan yrittäjät kokevat viennin ja kestävän kehityksen tilanteen, mille tukipalveluille ja minkälaiselle kehittämiselle on tarvetta ja mitkä asiat ovat jo hoidossa. Vastausten perusteella voimme tunnistaa alueelle tarpeellisena nähtyjä kehittämis- ja tukitarpeita ja edesauttaa niiden toteutumista. Kiitokset kyselyyn jo aiemmin vastanneille!

Kutsumme teidät nyt vastaamaan kyselyyn perjantaihin 25.10.2019 mennessä. Kyselyyn vastaamiseen menee noin 10 minuuttia. Linkki Keskisuomalaisten elintarvikeyritysten kansainvälistymisen ja kestävän kehityksen selvitykseen.

Kysely on toteutettu Jyväskylän ammattikorkeakoulun toteuttamassa Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -yhteistyöhankkeessa (KEKO2). Tavoitteena on vahvistaa ruoka- ja matkailupalveluita sekä edistää yhteistyötä. Samalla parannetaan toimijoiden ymmärrystä toisistaan ja toimintatavoistaan. Vastaajana saat ajankohtaista tietoa toimialasta hyödynnettäväksi omassa liiketoiminnassasi. Kyselyn raportti toimitetaan kaikille vastanneille. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä yksittäisiä yrityksiä pysty tunnistamaan vastauksista.

Keräämme kyselyssä tiedot vastanneista yrityksistä ja ne päivitetään aitomaaseutu.fi- ja aitojamakuja.fi-yritystietoihin. Voit kieltää tietojen päivittämisen erikseen kyselyn lopussa. Vastausten perusteella teille voidaan tarjota kohdennettuja tukipalveluja Jyväskylän ammattikorkeakoululta kuten mahdollisuutta koulutuksiin ja yhteistyöhön alan hankkeissa.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös