Lähiruoan valtakunnallinen koordinaatiohanke tiedottaa, 40/2017 (6.10.2017)

Lähiruoan valtakunnallinen koordinaatiohanke tiedottaa, 40/2017 (6.10.2017)

1. Lähiruokaan liittyvästä viestinnästä

www.aitojamakuja.fi ja www.äktasmak.fi ovat keskeisiä lähiruokatiedon lähteitä alan kehittäjille, asiantuntijoille ja yrittäjille. Sivustolta löydät lähiruoka-alan oppaat, ohjeet, tuotekortin ja uusimpana foodservice-sektorin toiminnasta tietoa ja neuvoa. Koottua tietoa on REKOsta ja nimisuojasta sekä maakunnissa tapahtuvasta hanketoiminnasta kuten myös hyvistä hankekäytännöistä sekä tilaisuuksien materiaalit, julkaisut ja nauhoitteet. Ne on kaikki tehty sitä varten että tieto löytyisi helposti ja samaa asiaa ei tarvitsisi tehdä uudelleen. Ota siis käyttöön! Ja sivuston kautta tavoitat myös 2232 yritystä sekä löydät ison määrän lähiruoan ostopaikkoja Tutustu yrityksiin -valikosta.

– Vahvistaaksemme lähiruokatoimialaa on tärkeää viestiä mahdollisimman samansuuntaisesti. Tähän tarkoitukseen käytettävissäsi on Yrittäjät -valikon Miten viestiä lähiruoasta? kohdassa ohjeistusta, kuvia ja vinkkejä.

– Hyödynnä myös lähiruokakoordinaation sosiaalisen median toimintaa. Käytetään aktiivisesti #aitojamakuja ja #äktasmak tunnuksia. Kerro omasta ja alueesi tai hankkeesi toiminnasta muille kehittämiskollegoille Facebook-ryhmässä Lähiruokakoordinaatio – LÄHIKO. Jollet vielä kuulu niin liity mukaan.

– Kaikille toimijoille (myös ns. suuri yleisö) avoimia kanavia ovat:
Facebook www.facebook.com/aitojamakuja.fi
Twitter @Aitojamakuja
Instagram @aitojamakuja
YouTube Aitojamakuja.fi
Aitoja makuja -uutiskirjeen lähetämme myös useamman kerran vuodessa ja siinä kohderyhmänä on suuri yleisö esim. kuluttajat. Myös sivustolla oleville yrittäjille ajoittain yrittäjäkirje, vaikka pääasiallinen yritystason viestintä tapahtuukin alueellisessa kehittämistoiminnassa.

2. Tuorekasvisten jäljitettävyyden toteutuminen tilalta vähittäiskaupan asiakkaalle -julkaisu

Ruralian Raportteja -sarjassa on ilmestynyt: Tuorekasvisten jäljitettävyyden toteutuminen tilalta vähittäiskaupan asiakkaalle
Lue lisää: http://www.aitojamakuja.fi/blogi/?p=2422

Viestijänä,
Heidi Valtari
Lähiruoan valtakunnallinen koordinaatiohanke
www.aitojamakuja.fi
Turun yliopiston Brahea-keskus

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös